Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, suprasolicitare a axei endocrine care s-ar putea reflecta în starea lor curentă de sănătate. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a Lunii Pline din 12 noiembrie care le va modifica starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor, influențându-le felul de a vorbi și gândi într-un chip subiectiv și crispat.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și va șterge impresia mai puțin plăcută a ultimelor două-trei zile, transformându-i în niște persoane detașate de factorii de stres, relaxate și vesele ori imaginative și intuitive ceea ce le va fi de folos celor care desfășoară activități publice, artistice și interpretative. În alte cazuri, ar putea fi vorba de succes la public și de plăcerea de a vorbi în fața unei adunări.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, preocupări bănești născute din apropierea unor termene limită, confruntarea cu restricții, nevoia de a face economie.

Gemenii vor beneficia, întreaga săptămână de mecanismele de susținere, apărare, progres și șansă grație celor doi Benefici plasați, în tranzit, în casa relațiilor parteneriale. Momentul trebuie speculat dacă se pune problema unei discuții (negocieri, împăcări, explicații lămuritoare), semnarea unor contracte, evoluția unor procese.

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură