În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și vor introduce un suflu nou în domeniul relațiilor sentimentale: speranță, nașterea unei idile, trăiri intense, plăceri împărtășite alături de cel/cea dragă, satisfacții în plan emoțional. Aspectul va fi util și demn de speculat, până la ultima lui ipostază, în cazul părinților, în plan relațional sau pedagogic ori de către cei care doresc să devină părinți.

Pe fondul Lunii Pline în Pești din 14 septembrie, Gemenii vor fi obligați să se implice în activitățile casnice plicticoase, obositoare care îi sustrag de la alte preocupări. Posibile mici tulburări ale modului de viață cotidian survenite din cauza unor reparații, modernizări, intervenții necesare la nivelul dotărilor tehnice ale casei și gospodăriei.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, concentrare pe chestiuni financiare mai ales asupra celor care nu se rezolvă repede și simplu și pentru a căror rezolvare nativii au nevoie să se consulte, să se sfătuiască, să aibă timp de gândire mai ales că, la mijloc, este vorba de niște constrângeri și, eventual, de niște renunțări. Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, dorință de echilibrare și stabilitate organică.

Începând cu 20 septembrie, Luna va începe să tranziteze semnul lor natal dându-le o stare de spirit pozitivă, o bună formă mentală, capacitatea de a vorbi liber, de a susține un punct de vedere, un proiect o cauză, de a face față unor audiții, audieri, teste și verificări ale cunoștințelor mai ales în ipostaza probelor orale.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile