MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 11:22

Horoscopul lunii septembrie 2018. Află dacă ai parte de bani sau de dragoste!

Distribuie

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii septembrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

În această lună nu trece nicio săptămână fără să zâmbeşti. Este vremea în care ai cele mai mari şanse să te îndrăgosteşti, dacă eşti singură, iar la sfârşit de săptămână vei fi mereu în compania celui iubit. Vei fi mai puţin organizată în treburile casei şi există riscul să pierzi ceva de valoare, dar vei acoperi repede paguba.

Fecioară

Mare parte din timpul tău liber va fi dedicat familiei în septembrie. Vei petrece o perioadă lungă de timp cu părinţii care vor avea nevoie de ajutorul tău. În aceste zile vei avea mare nevoie de răbdare şi linişte. În ultima decadă a lunii vei avea mai mult timp pentru tine și pentru partenerul tău de cuplu.

Săgetător

Atmosfera din familie va fi tot mai relaxată și frumoasă, dacă ești căsătorită. Dacă îți dorești copii, în primele zile ale lunii ai putea afla că eşti însărcinată, ceea ce îi va produce o bucurie imensă soţului tău. Bugetul familiei va fi revigorat şi vei putea scăpa de datoriile pe care le aveai la părinţi, arată horoscopul lunii septembrie 2018.

Zodiile norocoase în carieră

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii