Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – Berbec: Incep să se contureze prioritățile acestui an, în special problemele profesionale pe care trebuie să le rezolvi cu seriozitate și implicare.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – Taur: Chiar dacă simți nevoia urgentă de a lucra la planurile tale de viitor, tot nu e cazul să te grăbești. Acum e momentul pentru a te ocupa doar de unele detalii, nu când ci cu cine.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – Gemeni: Poți lua ceea ce are mai bun de oferit această zi, cu condiția să faci un efort sincer ca să poți fi mai răbdător, mai calm și mai organizat în tot ce ai de făcut.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – Rac: Este o primă zi mai limpede, în care îți găsești cuvintele potrivite ca să poți exprima ce te supără și care îți sunt nevoile, în special în relația de cuplu.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – LeuTe simți pregătit să te pui pe treabă la serviciu și nerăbdător să te organizezi așa cum trebuie. Ca idee generală, ar trebui să eviți improvizațiile pentru că ar putea deveni definitive.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – FecioarăAstăzi încep să se limpezească și pentru tine prioritățile, în special cele din sfera sentimentală, punct sensibil al vieții tale și în noul an.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – BalanțăIncepi să vezi clar care va trebui să fie abordarea în noul an, în special în problemele legate de casă, familie și tot ce ține de mediul tău intim.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – ScorpionIncepând de astăzi ai șansa de a deveni mai organizat și în vorbe, de a obține rezultatele dorite în tot ce faci și de a evita exagerările emoționale în exprimare.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – SăgetătorAi șansa de a deveni mai atent la cheltuieli, la felul în care îți folosești timpul sau orice alt fel de resursă de care dispui.
 
Horoscopul zilei, vineri, 5 ianuarie 2019 – Capricorn: Ziua de astăzi poate fi debutul unei perioade în care să îți regăsești liniștea, echilibrul și să îți poți stabili priorități mai apropiate de nevoile tale reale.
 
Horoscopul zilei  5 ianuarie 2019 – Vărsător: Capeți o anumită cursivitate a gândurilor care ți-a lipsit, poate nici nu ai căutat-o prea mult. Acum te poți ocupa și de probleme serioase.
 
Horoscopul zilei 5 ianuarie 2019 – Pești: Cobori cu picioarele pe pământ, mai mult sau mai puțin de bunăvoie. Știai că va veni acest moment, așa că e bine să te adaptezi cât poți de bine la context.
Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă