MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 21:00

Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018. Decizii grele pentru o zodie

Distribuie
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Berbec: Ai parte de o zi deosebit de agreabilă, în care poți privi spre viitor cu mai mult optimism și poți face planuri pentru a realiza ceea ce îți propui.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Taur: Simți nevoia să scoți la lumină partea bună a firii tale, cea care face să crească totul, întreține, îngrijește. Cel mai câștigat vei fi tu, de pe urma acestei schimbări.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Gemeni: O poți lua de la zero într-o relație importantă, cum ar fi cea de cuplu. Lași în urmă trecutul, cu bune și cu rele, și construiești altceva, mai bun și mai frumos.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Rac: Ai ocazia de a recupera mare parte din vitalitatea pe care ai pierdut-o din cauza unor episoade de stres intens, cel mai probabil la muncă.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – LeuAceastă zi are pentru tine un dar de mare preț – vei putea să redescoperi intensitatea sentimentelor care îți colorează viața sau să o descoperi acum.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Fecioară: Se anunță noutăți în casă, în familie sau chiar în sufletul tău. Te poți elibera cu mult curaj de poveri pe care le porți în suflet de prea mult timp și nu îți aduc nimic bun.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – BalanțăEste o zi specială și vei observa acest lucru fără să fie nevoie să faci ceva pentru asta. Pot să apară și surprize plăcute de la cei din anturajul apropiat.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Scorpion: Orice decizii ai avea de luat, ar fi bine să le lași pentru o altă zi, dacă sunt importante. Este o zi de revigorare, de regăsire a bucuriei de a trăi.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – SăgetătorEste un fel de sărbătoare pentru tine și bine ar fi să te bucuri de energia specială a acestei zile care te invită să fii bun, generos și optimist.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Capricorn: Sunt posibile schimbări importante în dispoziția ta sufletească, suficiente cât să vrei să dai uitării supărările și să repari ce nu e așa cum trebuie în relațiile cu apropiații.
 
Horoscopul zilei, vineri, 7 decembrie 2018 – Vărsător: Prietenii vin cu noutăți sau tu ești cel cu inițiativa, cert e că urmează o zi animată, de care chiar avea nevoie. Redescoperi motivele de optimism pe care le-ai pierdut pe drum.
Horoscopul zilei 7 decembrie 2018 – PeștiPoți beneficia de o nouă poziție pe plan profesional sau doar vine o propunere în aceste sens. Se așteaptă mult de la tine, dar ești foarte bine pregătit pentru asta. 

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii