Atunci când am ales să mă mărit cu Ciprian, știam că nu iubesc decât banii lui, lucru de care, de altfel, era și el conștient. și-a spus însă că dragostea se va naște treptat și, fiindcă mă iubea cu disperare, a acceptat să conviețuim în așteptarea trezirii pasiunii mele pentru el. Dar, din păcate, aceasta nu avea să se întâmple în primii doi ani de căsătorie, motiv pentru care n-am mai putut rezista fără să fac dragoste, și prin urmare am început să caut pasiunea în altă parte decât acasă. știu că nu era corect față de soțul meu – care în tot timpul de când ne cununaserăm se purtase ca un gentleman cu mine, deși nu primise acceptul să mă aibă ca femeie -, însă el își asumase acest lucru de la bun început… Pentru că, de comun acord, conveniserăm cât se poate de clar că mă mărit cu el numai și numai cu condiția să nu fiu obligată la niciun fel raporturi intime, ci să facem amor doar atunci când voi simți dorința. Vi se pare aberant? Se poate chiar să fi fost așa, însă eu eram foarte mulțumită cu traiul luxos pe care îl duceam, iar Ciprian era fericit să mă vadă în fiecare zi, să mă aibă în casa lui și să dorm în pat cu el – chiar și fără să facem amor – până când voi ajunge să îl doresc așa cum mă dorea el pe mine. Cum ziceam, însă, atracția fizică față de Ciprian nu s-a născut nici după doi ani de căsătorie, iar eu eram totuși o femeie tânără și sănătoasă, cu nevoile specifice unei femei tinere și sănătoase…

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Motiv pentru care, deși eram conștientă că săvârșesc o mare nedreptate față de soțul meu, care mă adora și îmi oferea tot ce-mi puteam dori, am început a-mi căuta iubirea adevărată în afara domiciliului conjugal. și, bineînțeles, la cât de bine arătam la cei 27 de ani ai mei, mai exact în urmă cu cinci ani, când m-am lăsat pradă ispitei, nu a fost deloc greu să o găsesc…

înainte de a vă destăinui aventurile pe care le-am avut, ca și urmările acestora, vreau însă, pentru a mă face bine înțeleasă, să vă explic atitudinea mea față de Ciprian. Pentru că nu vreau să par o fufă nerecunoscătoare, trebuie să știți că, atât înainte, cât și după căsătorie, am încercat să mă apropii de el, am încercat să găsesc la el ceva care să mă atragă din punct de vedere fizic. Ei bine, cu toate astea, nu am reușit. și asta fiindcă, deși soțul meu nu este nici urât, nici gras, nici mic de statură, el are o figură așa de comună, că pur și simplu toate simțurile îmi amorțesc când sunt în preajma sa, iar libidoul meu scade la zero.

L-am cunoscut pe Dorian la cursurile de pian pe care – recunosc – le urmam mai mult din snobism și din plictiseală. Cum după căsătorie renunțasem la slujba mea de laborantă – căci Ciprian, directorul general pe Europa de Est al unui concern american, câștiga enorm -, viața mea era foarte monotonă. Așa că, la sugestia soțului, pentru a-mi omorî timpul și totodată pentru a-mi ține mintea trează, începusem o serie de activități relaxante, între care și lecțiile de pian. Dorian, profesorul meu, era un tip exagerat de flegmatic, pe care l-am antipatizat din prima clipă. însă, cu timpul, aveam să constat totodată că bărbatul avea acel nu-știu-ce care mă contraria, mă zgândărea și, în mod paradoxal, mă făcea să mă simt atrasă de el.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

Nu are rost să vă detaliez acum modul în care l-am făcut pe Dorian să mă placă și mai apoi să mă dorească… Doar se știe: o femeie care își pune în cap să cucerească un bărbat are la dispoziție un întreg arsenal de trucuri. Cert este că, odată aventura noastră începută, tot ce i-am cerut lui Dorian a fost să fie sincer cu mine și… să îmi fie fidel.

Da, da! I-am cerut amantului meu monogamie în relație, explicându-i faptul că, deși eram măritată, îi ofeream totuși, la rândul meu, exclusivitate în materie de amor trupesc. Dorian s-a uitat cruciș la mine auzind că în doi ani nu mă culcasem cu soțul meu, dar, cum până la urmă faptul că era singurul bărbat din viața mea nu putea decât să îl bucure, deci m-a asigurat de fidelitatea sa. De care, între noi fie vorba, nu aveam să mă îndoiesc niciodată. Surpriza cea mare avea să apară la nici două luni de când eram combinată cu Dorian. Nu știu exact cum să vă explic, însă ceva s-a întâmplat; o reacție ciudată, incredibilă, a avut loc în mintea și în sufletul meu. Era într-o seară, după cină, când l-am privit pe soțul meu în timp ce era concentrat să trimită un e-mail. Atunci, deodată, l-am perceput ca arătând foarte masculin și stârnitor în timp ce strunea computerul cu siguranță, dându-le dispoziții ferme subalternilor săi. și, știți ce am făcut?

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Ei bine, fără ca măcar să îl avertizez, am scos computerul din priză și mi-am descheiat bluza, lăsându-mi la vedere sânii viguroși. Repet, nu îmi explic nici azi ce mi-a venit, a fost un impuls de moment… Inițial, Ciprian a vrut să protesteze pentru că i-am decuplat aparatul, însă, când mi-a văzut expresia, a făcut ochii mari și… gura mică. Adică n-a mai spus nimic, ci doar m-a îm-brățișat și m-a sărutat cu patimă, după care m-a dus pe brațe în dormitor și, pentru prima oară după mai bine de doi ani împreună, a făcut dragoste cu mine.

A doua zi era sâmbătă, iar din discuția avută cu soțul meu la micul dejun rețin câteva dulcegării de care nu mi-am închipui vreodată că voi avea parte alături de Ciprian:

— Iolanda, vreau să știi că mi-ai făcut cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Habar nu ai cât am așteptat aceste momente, câtă dorință de iubire am acumulat de când ne-am căsătorit!

— Ciprian, eu sunt cea care trebuie să îți mulțumească fiindcă ai avut mare răbdare cu mine și nu ai forțat lucrurile.

— Iolanda, ești o soție minunată, te iubesc și nu concep viața fără tine!

— Ciprian, sentimentele mele pentru tine sunt în creștere. Simt că nu peste mult timp te voi iubi așa cum îți dorești și cum meriți…

Dar, între noi fie vorba, exageram. Sau, mai exact, mințeam. Fiindcă în realitate nu simțeam că voi ajunge să îl iubesc vreodată cu adevărat pe soțul meu… și afirm asta pentru că deja nu îl mai vedeam la fel de atrăgător ca în noaptea precedentă și, ce e mai important, mă simțeam vinovată față de Dorian! Da, așa bine, vorbesc serios! îi promisesem amantului meu că îi voi fi fidelă, și apoi ce făcusem? II înșelasem cu soțul meu. știu că sună foarte bizar, însă acesta era adevărul.

în următoarele luni, spre și mai marea mea surprindere, episoadele de amor consumate împreună cu Ciprian aveau să se repete. Ceva foarte ciudat se întâmpla în continuare: deși eram sigură că încă nu îl iubeam, după ce începusem relația adulterină cu Dorian tot apăreau momente în care mă simțeam foarte atrasă de soțul meu și, prin urmare, făceam dragoste cu el.

Dar nu asta era cea mai mare ciudățenie, ca să nu îi spun nebunie, ci aceea că, tot mai pregnant, resimțeam senzația de vinovăție față de amantul încornorat.

Aceasta avea, de altfel, să fie și cauza pentru care am pus capăt aventurii noastre: nu am mai suportat să știu că îl înșel, în timp ce Dorian îmi era fidel, așa că i-am dezvăluit faptul că mă culcam și cu soțul meu în timp ce trăiam cu el. Nu am să uit niciodată vorbele sale de atunci, furia, dar și suferința care răzbăteau din ele:

— Iolanda, nu pot să cred că m-ai lucrat mișelește pe la spate, în timp ce eu ți-am fost mereu credincios. Urât din partea ta! Să mă înșeli după ce mi-ai promis fidelitate… și cu cine? Tocmai cu bărbatul tău, cel pe care spuneai că nu îl iubești… Rușine să îți fie, Iolanda, m-ai rănit enorm! Să rămâi cu el!

Nu pot spune că nu am înțeles dezamăgirea lui Dorian, însă nici cum a zis el nu am făcut. Adică nu am rămas cu bărbatul meu. Sau, mai corect, nu am rămas numai cu bărbatul meu. Pentru că, spre rușinea mea, tot nu îl iubeam cu adevărat, așa cum îmi iubisem primul amant sau cum îl iubeam pe al doilea. Da, ați citit bine!

După despărțirea de Dorian am suferit, la rândul meu, foarte mult, dar, în ciuda acestui fapt, nu avea să treacă mult până să îmi găsesc alinarea în brațele altuia, adică ale lui Marian… Tot din plictiseală, mă apucasem să fac școala de șoferi, iar Marian se dovedea nu doar un instructor foarte priceput, dar pe deasupra era și un bărbat foarte arătos, cu un chip dârz și semeț, de viking mereu biruitor. țin bine minte că prima dată am făcut sex cu el chiar pe bancheta din spate a mașinii sale, iar în timpul orgasmului mă țineam cât puteam de strâns cu mâinile de volan… Doamne, ce mai pasiune, Doamne, ce clipe de neuitat!

Ce a urmat poate fi subiect pentru cursurile de psihologie avansată. și spun asta pentru că, în cele câteva săptămâni în care am fost singură, între cele două relații extraconjugale, nu am mai fost nici măcar o singură dată atrasă de soțul meu și, drept urmare, nu am mai făcut dragoste cu el. însă, lucru absolut de neînțeles pentru mine, odată ce m-am cuplat cu Marian au reapărut impulsurile erotice de nestăpânit în prezența lui Ciprian. Bietul meu soț tare se mai mâhnise în perioada în care îl ținusem pe „uscat”. Pur și simplu nu pricepea de ce mă răcisem și nu mă purtam la fel de drăgăstos cu el…

În ceea ce privește legătura cu Marian, la fel ca în cea anterioară, stabilisem clar să fim corecți unul cu celălalt și să nu călcăm strâmb, asta deși de data asta nu numai eu, ci și el era căsătorit. După câte am înțeles, însă, soția sa era mai mult plecată în străinătate, și doar rar venea în țară, căsnicia lor fiind pe butuci. Așadar, nu aveam de ce să îmi fac griji în privința fidelității iubitului meu, însă îmi făceam în privința mea!

Pentru că știam ce se întâmplase după ce în viața mea apăruse Dorian și mă întrebam dacă nu cumva atracția aceea sălbatică, primitivă, față de soțul meu nu va reapărea. și, după cum vă ziceam deja, acea inimaginabilă pasiune conjugală a reapărut!

Sentimentul de vinovăție față de Marian a fost unul mai puțin copleșitor, comparativ cu cel apărut după ce îl înșelasem cu soțul meu pe primul amant. Totuși, în cele din urmă, ca și în precedenta aventură, nu am mai putut continua să îl privesc în ochi pe cel cu care făceam dragoste și să îl mint. Așa că i-am dezvăluit totul. I-am spus că, în paralel, în timp ce mă culcam cu el, o făceam și cu soțul meu. Iar Marian, ca și Dorian, a găsit ca inacceptabil acest lucru, ba înainte să ne despărțim mi-a dat și două palme, urlând ca apucatul:

— Iolanda, ești o curvă nenorocită! Nu vreau să te mai văd niciodată! Cu bărbatul tău m-ai înșelat, cu el să rămâi!

Chiar nu știu ce au toți bărbații de mă trimit înapoi la soțul meu, însă un lucru este sigur: în ultimii cinci ani, de când am intrat în acest carusel nebun al iubirii, despre care v-am povestit, din cei patru amanți ai mei nu a fost niciunul care să accepte să mă culc și cu soțul meu!

Parcă au înnebunit cu toții, zău așa! Cum adică, din moment ce suntem căsătoriți, să nu pot să am relații intime cu soțul meu? în ultima vreme, m-am gândit tot mai serios să renunț la relațiile extraconjugale și să mă fac femeie de casă.

Problema este, însă, că mă cunosc foarte bine, și în cei șapte ani de căsătorie nu am fost atrasă de soțul meu decât atunci când am avut un amant. Cum n-am mai avut, cum nu am mai putut să îl văd masculin și stârnitor. Așa că, deocamdată, trebuie să continui să am amant, aceasta fiind singura variantă în care pot avea și o viață de familie normală.

Dar, în același timp, este evident că trebuie să mă abțin de la a-i dezvălui iubitului nelegitim că, din când în când, fac sex și cu soțul meu.

Povestea de viață prezentată în acest material este ficțională. Unele întâmplări sunt inspirate din viața reală, dar numele personajelor și anumite aspecte au fost modificate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
FANATIK.RO
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Știrileprotv.ro
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Observatornews.ro
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri
HOROSCOP
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI