Mergi direct la conținut »
Locuri de basm din România pe care să le vizitezi după ce trece pandemia de Coronavirus (PUBLICITATE)
Lifestyle Libertatea > Lifestyle

Locuri de basm din România pe care să le vizitezi după ce trece pandemia de Coronavirus (PUBLICITATE)

Stai acasă și fii responsabil! Este o perioadă de incertitudine, total nouă în țară și în lume. Suntem o generație care nu s-a mai confruntat până acum cu așa ceva. Dar spre binele tuturor, dar și al nostru, să rămânem acasă este un act de eroism. Ai grijă la cei din jur, ai grijă de familia ta și spune-le mai des că îi iubești necondiționat.

Sunt multe lucruri care se vor schimba economic și social în România, toate într-un sens cât mai bun, sperăm noi! Unul dintre ele ar fi realizarea că prezența este esențială într-o relație, indiferent de natura ei. Și cum ai mai mult timp la dispoziție în perioada aceasta, ai putea să te gândești ce vei face după ce pandemia de Coronavirus va trece.

Fie că dorești să îți pui pe picioare propria afacere, să vizitezi locuri unde nu ai mai fost niciodată sau să repari o prietenie pe care din orgoliu ai stricat-o, criza actuală poate să ne transforme în oameni mai buni. Ne poate transforma în persoane mai puțin superficiale care își găsesc în sfârșitul sensul în lumea aceasta mare!

Acum este momentul să ne întoarcem la valorile naționale, să încurajăm afacerile locale și să profităm de adevărat de frumusețea locurilor din țara noastră. O escapadă în familie sau în pereche după ce trece pandemia, ar fi ca o gură de aer proaspăt pentru fiecare dintre voi.

Luminița de la capătul tunelului se vede, așa că nu ai altceva mai bun de făcut decât să rămâi în casă și să îți plănuiești o expediție în România după ce pandemia cu Coronavirus va înceta. 

Zona Dubova, județul Mehedinți

Oltenia este o regiune de foarte multe ori neapreciată de români. Cu un potențial turistic imens, zona Dubova și Cazanele Mari oferă o priveliște care îți taie răsuflarea. Dunărea crestează stânca, împărțind pământul românesc de cel sârbesc printr-un culoar de zeci de kilometri de o frumusețe sălbatică, nealterată de om. Zona este recunoscută pentru pensiunile de pe malul Dunării cu specific culinar pescăresc. După post sau o dietă specifică precum dieta daneza ori cea ketogenică, corpul nu se va simți prea încărcat cu mâncărurile grele tradiționale.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Zona cuprinde și multe comunități sârbești milenare pe care nu ar trebui să le ratezi. Mraconia, satul Svinița, faimos pentru dulceața de smochini și complexul pescăresc Egreta din satul Berzeasca sunt puncte turistice de o frumusețe rară. 

Cluj, satul Mărișel

La 50 kilometri de Cluj, satul Mărișel este pe cât de frumos, pe atât de necunoscut românilor. De un pitoresc deosebit, zona Apusenilor este cea mai frumoasă în timp de primăvară. Când natura se trezește la viață și pomii se îmbracă în petalele de flori, satul Mărișel capătă o vrajă aparte.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Oricine a vizitat satul se va întoarce negreșit! Sunt destule pensiuni, multe de tip cabană, unde te poți relaxa. Cu meniuri speciale, activități diverse și servicii pentru familiile cu copii, pensiunile din zonă se întrec în oferte care mai de care în toată perioada de an.

Moeciu de Jos, județul Brașov

Transilvania este, de departe, una dintre cele mai frumoase zone ale țării. Din punct de vedere turistic este zona cea mai populată în tot timpul anului. Iubitorii de munte, fie că e vară, fie că e iarnă, vor alege județul Brașov pentru diversitatea locală și magia locului. Aproape de satul Bran, popular pentru castelul cu același nume, și la doar câțiva kilometri de satul Peștera, Moieciu de Jos este un reper de neratat în culoarul Rucăr-Bran.

Aer curat și multă liniște te vor aștepta acolo. Dacă iubești drumețiile, îți recomandăm să iei și gașca de prieteni cu tine. Dacă ești cu familia și copiii, aici vei găsi un loc special unde să îți duci micuții pentru a călări ponei.

Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
Recomandări
Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
 

Speranța moare ultima, iar românii sunt un popor de luptători! Și aceasta grea încercare va trece, de aceea planurile și proiectele trebuie să rămână o constantă în viața fiecăruia. Bineînțeles, perspectiva se va schimba, deoarece trebuie fiecare să ne mulăm pe situație, observând astfel, nevoia crâncenă de a revigora industria țării. Turismul românesc sperând astfel, să cunoască un nou sens și să primească recunoașterea pe care o merită.

Sursa foto: Pexels

Close
Închide
  Close