MENIU CAUTĂ
, de Paul Barbu

VIDEO LIVE. Monica Tatoiu se pricepe… și la călătorii! A venit la Trips& Tricks să povestească despre vacanțele ei

Distribuie

Monica Tatoiu a venit la emisiunea Trips& Tricks, LIVE pe Libertatea, de joi, pentru a ne împărtăși cele mai savuroase aventuri ale ei, din jurul lumii. Alături de aceasta, în emisiune, va fi și cel mai experimentat consultant de turism din România, Traian Bădulescu.

Împreună cu cei doi, moderatorul emisiunii Trips& Tricks, Paul Barbu, va dezbate câteva subiecte care sigur vă vor ține lipiți de… LIVE. Așa că, prima destinație în care vom pleca este Coasta de Azur, plină de glamour, viață de noapte, dar și liniște tipică de extrasezon. Vizităm Nisa, Cannes și Saint Tropez.

După toate acestea ne întoarcem în București pentru a vorbi despre turismul de aici și ce poți face într-o zi în frumoasa capital a României. Fie că sunteți de acord cu noi sau nu, o să mai plecăm o data din București, la Lisabona, pentru a ne mai delecta cu finețurile pregătite de portugezi.

Așa că, fiți alături de noi în minunatele călătorii pe care le vom face în jurul lumii.

Și dacă nu v-am convins cu vorbe, iată emisiunea trecută în care ne-am distrat alături de Andreea Bălan și skipperul Cristian Marinescu:

Citește mai multe despre monica tatoiu și Traian Badulescu pe Libertatea.

Comentarii