Mod de preparare: se bate frişca şi apoi se adaugă mascarpone şi cinci linguri de zahăr pudră (se poate folosi robotul de bucătărie). Se spală căpşunele, se taie mărunt, se adaugă peste ele trei linguri de zahăr pudră şi se amestecă bine. Se trec pişcoturile prin vinul roşu dulce şi apoi se aşază sub forma dorită. Peste pişcoturi se adaugă un strat mare din amestecul de frişcă şi mascarpone, apoi se pun căpşunele şi se repetă operaţiunea până se termină ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie cel de cremă. Se dă la frigider pentru câteva ore şi se serveşte cu fructe proaspete.
Reţetă trimisă de Alina Codrean, din Bucureşti

Intră aici pentru mai multe rețete delicioase

„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
PARTENERI - GSP.RO
„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
Victor Ponta a fost DAT AFARĂ din casă! Decizia șocantă luată de Daciana Sârbu
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Victor Ponta a fost DAT AFARĂ din casă! Decizia șocantă luată de Daciana Sârbu
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
RECOMANDĂRI