Mod de preparare: se curăţă fileurile de eventualele oscioare rămase de la filetare, se presară cu sare şi piper şi se călesc într-o tigaie mare, în ulei şi vin. Când sunt uşor rumenite, se scot pe o farfurie şi se păstrează acoperite, la cald. În grăsimea rămasă se călesc legumele, care iniţial au fost fierte 10 minute în apă cu sare. Se potrivesc legumele de sare şi piper şi se servesc fierbinţi alături de fileul de cod cald. Peştele se stropeşte cu zeamă de lămâie. Se presară busuioc deasupra.
FANATIK.RO
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Viva.ro
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
GSP.RO
Îl recunoști? Fostul „Balon de Aur” și-a șocat fanii, apoi a dezvăluit adevărul despre imaginea postată
FANATIK.RO
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Unica.ro
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
HOROSCOP
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii au nevoie de o pauză, o întrerupere în șirul gândurilor care întrețin o stare de teamă la serviciu