MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 15:52

(P) Cadourile amuzante – o modalitate altfel de de manifestare a aprecierii față de apropiați

Distribuie

Mereu o misiune dificilă a fost și rămâne identificarea unui cadou potrivit pentru o anumită ocazie sau pur și simplu din dorința de a le reaminti celor dragi cât înseamnă prezența lor în viața noastră.

Atunci când relația este una apropiată și nu există limite în a alege cadoul, obiectele haioase prin caracteristici sau prin ceea ce reprezintă vin ca o soluție inovativă și tot mai apreciată de public. Idei din cele mai interesante în acest sens sunt disponibile pe 3gifts.ro, un magazin specializat în cadouri pentru toate categoriile de persoane, incluse fiind cele de așa natură încât să stârnească amuzamentul destinatarului. Cei interesați găsesc în rândurile de mai jos câteva exemple. Lista completă de opțiuni poate fi vizualizată pe site-ul menționat.

Salteaua gonflabilă Flamingo

Pentru că sezonul estival este sezonul distracției, o idee inspirată de cadou este o saltea de acest tip. Poate fi dăruită în calitate de cadou unei reprezentante feminine, respectiv uneia care iubește soarele și apa și profită de fiecare ocazie de a se bucura de acestea. Produsul disponibil pe 3gifts.ro, în categoria de cadouri haioase, reprezintă un gigantic și atrăgător colac plutitor, ideal pentru o relaxare inegalabilă, atât la piscină, cât și la plajă.

Curățitor de fructe și legume în formă de ascuțitoare

Oricine are acel prieten care este adeptul unui stil sănătos de viață, respectiv care este deosebit de atent cu alimentația care nu este deloc săracă în legume. Un mod de a-i arăta susținerea față de o asemenea decizie cu impact pozitiv asupra vieții sale este de a-i oferi un astfel de curățitor. Pentru ca ideea să nu fie lipsită de gust, forma de ascuțitoare constituie cu siguranță înfățișarea optimă pentru un astfel de obiect.

Reprezintă o modalitate caraghioasă de a exprima aprecierea pentru calea pe care apropiatul a luat-o, produsul reprezentând soluția la îndemână pentru a curăța rapid și fără efort dovleci, morcovi, castraveți etc. De altfel este un instrument potrivit și pentru a da anumite forme mâncărurilor diverse.

Purceluș gardian pentru frigiderul prietenului la dietă

Cealaltă extremă este a prietenului care eșuează permanent în a urma o dietă până la capăt. Pot opta pentru un purceluș cu sunet pentru frigider care „păzește' așa-zisul intrus pentru a nu întrece limita permisă de alimente. Poate fi considerat un gardian, care acționează atunci când frigiderul este deschis, atenționând printr-un sunet caraghios pe cei care sunt la dietă. Misiunea lui este de a le aminti acestora de obiectivele pe care le au vis a vis de alimentație și stil de viață. Cu siguranță un asemenea gest va fi apreciat la adevărata lui valoare cu atât mai mult pentru că este sezonul potrivit pentru a reveni în forma de altă dată.

Paleta papuc anti-insecte

Numai la auzul denumirii unui astfel de cadou, destinatarului îi va fi răpit un râs copios. Vara ducem lupta pentru supraviețuire și cu atât mai stresați sunt cei care au darul de a atrage tot felul de insecte și insuportabilii țânțari.

Oricine poate transforma lupta celor apropiați sau mai bine spus vânatul muștelor, a țânțarilor sau a diverselor insecte într-o adevărată distracție – cu ajutorul unei astfel de palete. Poate fi comandată în culori diferite de pe 3gifts.ro.

Ceas de perete în forme caraghioase

Atunci când cadoul urmează a fi dăruit unui apropiat care obișnuiește să întârzie indiferent de ocazie, constituie o alegere caraghioasă un ceas de perete în formă sugestivă – spre exemplu poate fi vorba despre un telefon sau ou.

Reprezintă atât o modalitate ideală de a stârni amuzamentul prietenului, cât și de a decora pereți dintr-o anumită încăpere, ca spre exemplu cea de zi.

Desigur că lista de opțiuni poate astfel continua. Atât timp cât atenția este oferită din dorința de a sublinia aprecierea față de o anumită persoană, de ce obiect este reprezentat cadoul este mai puțin relevant. Desigur contează si ca accentul să fie pus pe calitate și pe o estetică pe măsură.

În funcție de buget și de orientări în materie de cadouri, cei interesați găsesc în cadrul site-ului 3gifts.ro idei nenumărate de cadouri. Prețurile variază în funcție de mai multe aspecte, de tipul produsului, complexitatea acestuia etc. Pentru a avea siguranța că alegerea făcută este cea potrivită, raportarea la preferințele destinatarului este de asemenea o recomandare.

Comentarii