Mergi direct la conținut »
Prietenia, în cele mai frumoase fotografii. Momente și gesturi înduioșătoare surprinse în toată lumea
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Prietenia, în cele mai frumoase fotografii. Momente și gesturi înduioșătoare surprinse în toată lumea

Prietenia, în cele mai frumoase fotografii. Momente și gesturi înduioșătoare surprinse în toată lumea

Cele mai frumoase fotografii care redau prietenia au intrat într-o competiție pe Agora. Alese dintr-un total de 16.328 instantanee, acestea se bat acum pe voturi, câștigătorul, care va lua 1.000 de dolari pentru ipostaza imortalizată, urmând să fie anunțat pe 11 februarie.

De Petre Dobrescu,

În concurs sunt fotografii din toată lumea, instantanee înduioșătoare cu copii, bătrâni sau animale, surprinse în căldura căminului ori în natură.

Votanții au o misiune grea, fiindcă e aproape imposibil să te limitezi la o singură poză preferată și e dificil să alegi între fotografiile care redau prietenia inocentă a copiilor, cele din care reiese legătura de zeci de ani a bătrânilor, tandrețea instantaneelor în care apar copii și animale ori liniștea pe care o transmit fotografiile de cuplu.

Agora e o aplicație gratuită destinată pasionaților de fotografie, o platformă care adună – de la cei 3,5 milioane de utilizatori din 193 de țări înscriși până acum – “cele mai frumoase fotografii din toată lumea” și care organizează săptămânal o competiție foto cu o tematică anume.

Close
Închide
  Close