Sperăm să fii impresionat de aceste lenjerii de pat, având în vedere faptul că sunt de cea mai înaltă calitate. Ele fac parte din colecții de lenjerii de pat de LUX, ca de exemplu: CottonBox, Victoria, Pucioasa România, Beverly Hills Polo Club, Royal Textile, Colors of Fashion, Enlora, Home, Eponj Home, Bahar Majoli, Pearl, Home, TAC, Hobby Home, Demoteks, etc.

În 2019, acest magazin online participă la evenimentul Black Friday, cu peste 50.000 de lenjerii în stoc. Suntem siguri că evenimentul va avea succesul colosal de anul trecut, pentru că reducerile la produse ajung și la 70%. 

De Black Friday poți face economii masive la acest magazin!

Intră pe site-ul magazinului pentru a vedea că reducerile au început deja, chiar înainte de data oficială de Black Friday, de 15 noiembrie 2019: https://cumparamisim.ro/lenjerii-de-pat-black-friday

Iată câteva dintre cele mai bune oferte online ale acestui magazin! 

Cei care au râvnit la produsele de lux din gama de lenjerii de pat elegante, dar nu și le-au permis niciodată din cauza bugetului limitat, le pot achiziționa acum începând de la 99 lei. Cele mai bune oferte sunt: 

 • Lenjerii de LUX din BUMBAC 100% cu prețuri care pornesc de la 99 lei 
 • Reduceri de 36-46% la seturile de LUX, de lenjerie și cuvertură pentru pat single, fabricate din țesături din bumbac 100%, Ranforce Cottonbox
 • Reduceri de 64% la seturile de LUX, care cuprind pilotă și lenjerie 3D, din bumbac 100% DELUXE
 • Reduceri de 33% la seturile alcătuite din cuvertură și lenjerie de pat, cu 9 piese.
Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

(link pe poză https://cumparamisim.ro/lenjerii-de-pat-black-friday)

Vânzările online la produse cu prețul redus la jumătate, sau chiar mai mult, sunt în continuă desfășurare. Prin urmare, nu rata ocazia de a vedea ofertele la lenjerii de pat Pucioasa. Ai reduceri avantajoase la produse de marcă, de calitate înaltă: 

 • Poți achiziționa la prețuri reduse cu 68% lenjerii de pat super elegante, din colecția brand-ului românesc Pucioasa România, care sunt din bumbac superior 
 • Profită acum de reducerile de 41% la lenjeriile de pat elegante Pucioasa, cu două fețe, din bumbac satinat superior
 • Vezi seturile de lenjeriile de pat Pucioasa din 6 piese, fabricate din bumbac satinat superior, reducerile fiind de 46%. 
 • Nu rata reducerile de 37% la lenjerii de LUX Super elegante Pucioasa, fabricate pentru pat de două persoane, din bumbac satinat, care au 6 piese și imprimeu 3D pentru Crăciun; acestea sunt foarte frumos ambalate, în cutie de carton lăcuită, cu pungă cadou, cu textul „Sărbători Fericite!”
 • Lenjerii super elegante Pucioasa cu prețul de la 69 lei. 
Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

Black Friday CumparaMisim.ro vine cu oferte extraordinare, la produse de calitate excepțională. Dintre acestea îți sugerăm câteva: 

 • Poți cumpăra lenjerii pentru pat dublu doar cu prețul de 49 lei. Acesta este cel mai mic preț la lenjerii de pat din bumbac. Dacă preferi finetul, ai posibilitatea de a avea acum o lenjerie din acest material, din bumbac, alcătuită din 6 piese, cu prețul începând de la 79 lei.
 • Păturile COCOLINO sunt o alegere foarte inspirată pentru că te vor face să te simți că stai pe un norișor pufos, atât de confortabile sunt. Acestea sunt realizate din microfibră 100%, iar prețul lor începe de la 39 lei.
 • Lenjerii de pat COCOLINO sunt moi și călduroase, au prețul de la 119 lei. Aceste lenjerii sunt minunate pentru calitatea somnului. Niciodată nu vei avea un somn mai bun, odihnitor și confortabil. Încearcă astfel de lenjerii de pat, vei vedea că vei adormi imediat!
 • Reduceri de 50-54% la lenjerii de pat dublu cocolino încă de pe acum. Nu rata aceste oferte care sunt deja pe site!

Pe CumparaMisim.ro poți economisi bani. Reducerile ajung și la 70% de Black Friday. Nu pierde ocazia de a avea mai multe produse excelente la un preț mic, sau de a cumpăra produse de LUX la reducere! Te invităm de Black Friday la acest magazin online. Produsele se comandă pe site, livrarea lor se face rapid, prin curier, în maxim 3 zile, la orice adresă din țară. Coletele se pot livra și în străinătate.

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri