Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Eveline Cosmetics- brand mondial
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Eveline Cosmetics- brand mondial

(Publicitate) Eveline Cosmetics- brand mondial

Mulți ani de experiență, principiile politice de înaltă calitate la un preț accesibil și o garanție a eficienței au permis ca brandul să câștige încrederea consumatorilor. Misiunea companiei este de a acorda o importanță deosebită nivelului ridicat de inovație, designului ambalajelor, vitezei de reacție la schimbările tendințelor pieței, producerea produselor cosmetice care răspund necesităților cumpărătorilor.

Un pic din filele istoriei

Eveline Cosmetics s-a născut în Polonia în 1983. Dintr-o mică fabrică de produse decorative, s-a transformat rapid într-una dintre cele mai mari industrii în Europa. Actualmente, acestea sunt livrate în peste 70 de țări din întreaga lume, inclusiv Arabia Saudită, Taiwan, SUA, etc. O cerere impunătoare se datorează faptului că motto-ul companiei „Înaltă calitate la un preț scăzut” este pus în aplicare încă de la inițierea activității.

Inovația și tradiția sunt fundamentul calității

Toate produsele cosmetice Eveline https://makeup.ro/brand/118157/ sunt supuse unor controale riguroase de producție.  Laboratoarele care dezvoltă noi tehnologii, folosesc ultimele realizări și descoperiri în domeniul cosmetologiei. Inovația este o nouă strategie de propagare a brandului. Compania cooperează cu cei mai mari producători de materii prime naturale, precum și fabricarea de echipamente și linii de procesare. Este vorba despre reputație mondială, cum ar fi Henkel-Konzern (Germania), Herbapol (Polonia), Rocher (Franța), etc.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Frumusețea și îngrijirea- baza tinereții și sănătății

Sănătatea și tinerețea, aceste două componente sunt principalele prerogative ale companiei, deoarece nu pot exista una fără alta. Specialiștii creează tot felul de soluții noi, în care depun suflet, rafinament și experiență, adaptate nevoilor potențialilor cumpărători, fiind dornici să includă toate categoriile de vârstă, „O doamnă este atrăgătoare la orice etapă a vieții”. Gama largă de produse pentru femei este completată și cu remedii pentru bărbați.

Abordare individuală

Varietatea produselor cuprinde peste 700 de unități de toate tipurile de mărfuri, care pot fi divizate în mai multe categorii:

 • în funcție de vârstă;
 • după acțiunea oferită;
 • cu privire la zona de utilizare;

Abordările pe care le reflectă îngrijirea sunt:

 • Fața (cremă Aquahybrid hidratantă, regenerantă, împotriva ridurilor; Expert C- mască, scrub, ser cu vitamine; Lift Expert);
 • Corpul (Argan Oil, Royal Snail, Body Caremed, Slim Extreme 4D)
 • Părul (Argan+Keratin, Hair Clinic, Food for hair);
 • Protecție împotriva razelor solare (Argan Oil Sun, Sun Care, cremă și balsam Q10+R,);
 • Cosmetică pentru bărbați (Men Line, Men X-Treme);
Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'
Recomandări

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'

Despre machiaj

La orizontul extins de multe diversități se adaugă și produsele cosmetice decorative. Acestea sunt calitative, corespund atât tendințelor clasice de machiaj, cât și celor la modă. Ele sunt divizate obișnuit:

 • față (bază și fixator pentru machiaj, highlighter, fond de ten, blush, cremă BB, pudră, corector);
 • ochi (creion pentru sprâncene, eyeliner, ser pentru gene, umbre pentru pleoape, rimel, demachiant);
 • buze (creion pentru contur, luciuri, rujuri, ser pentru buze);
Close
Închide
  Close