MENIU CAUTĂ

Semne că vrea să te părăsească

Distribuie

Înainte de asta însă, îl trădează anumite gesturi pe care le face sau nu le face, în prezenţa ta. Iată cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita fără să-i spună.

Vorbeşte cu tine tot mai puţin

Poate că nu te pune pe gânduri faptul că te abordează tot mai rar, însă fii sigură că dacă vorbiţi tot mai puţin, treceţi unul pe lângă celălalt prin casă şi nu vă spuneţi nimic, fii sigură că nu este un semn bun. De fapt, iubitul tău nu mai are nici o treabă cu tine şi vrea să pună capăt relaţiei. Iar dacă nu ţi-a spus până în acest punct, cu siguranţă nu o va mai face. Iar într-o bună zi, când te întorci de la serviciu, vei găsi şifonierul gol şi nici urmă de partener.

Aţi început să vă certaţi des

Nu vă vorbiţi, aşa cum o făceaţi în vremurile voastre bune, în schimb vă certaţi din orice. Se spune că iubiţii se ceartă pentru a avea de ce să se împace, însă dacă aţi ajuns după mulţi ani să aveţi conflicte din orice, acesta nu este deloc un semn bun, ci cel mai evident indiciu că nu mai vrea să fiţi împreună.

Nu te mai simţi apropiată de el

La un moment dat eraţi inseparabili. Îţi plăcea enorm că te făcea să te simţi bine şi simţeai o legătură puternică la foarte multe niveluri. Însă acum nu mai simţi deloc asta, ci chiar opusul. Nu mai ai acea siguranţă lângă el, ai senzaţia că nu-i mai pasă de tine şi că nici nu depune nici un efort să remedieze această situaţie.
Citeşte mai departe pe unica.ro

Comentarii