MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2018 15:21

Terapia reset, una dintre cele mai benefice. Cât de mult ajută pentru a avea corpul perfect

Distribuie

Terapia reset, una dintre cele mai noi terapii de masaj, este specială datorită complexității ei. Atunci când vorbim despre această terapie, ne referim de fapt la un complex de tipuri de masaj care interesează corpul ca și întreg. Jennifer Lopez este una dintre vedetele care au apelat la această metodă pentru a avea un corp perfect la 49 de ani.

„Terapia reset este o metodă pe care am dezvoltat-o în ultimii 5 ani. Este o combinație eficientă între mai multe tehnici de masaj. Amintim aici masajul thailandez, osteopatie, masaj suedez sau chiroterapie. Important de reținut este că îmbinarea acestor terapii mă ajută să identific problemele articulare sau problemele coloanei vertebrale. Urmăresc zonele afectate de tensiuni, durere, contracturi pe care mai apoi le tratez cu rezultate rapide”, explică specialistul Dănuț Bujor, specialist în remodelare cu bambus și  inițiatorul acestui proiect în România.

Împreună cu manipularea musculară, terapia reset implică și manipulare osteoarticulară. Presiunea exercitată asupra articulațiilor și a vertebrelor declanșează o distanțare în zona tratată, care face posibiă eliberarea unor bule mici de gaz – bogat în aminoacizi și materie X. Atunci când aceste bule se sparg – popular vorbind – când apare acel pocnit care tuturor ne este cunoscut, zona se umple cu lichid sinuvial, „vinovatul” pentru instalarea stării de relaxare pe care o simțim în timpul ședințelor de masaj.

Beneficiile terapiei reset sunt:

Reduce stresul.
Îmbunătățește imunitatea.
Reduce tensiunea musculară.
Crește calitatea somnului.
Scade tensiunea arterială.
Elimină apa în exces din organism prin drenaj limfatic.
Aduce o scădere vizibilă în centrimetri în zonele problematice (abdomen, coapse, interiorul genunchilor etc.).
Reduce și/sau elimină celulita.
Reduce vergeturile.
Hidratează profund pielea.
Îmbunătățește metabolismul.
Este nedureros și nu lasă urme.
Reface elasticitatea pielii.
Tonifiază musculatura.

 Citește și

VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

Citește mai multe despre Jennifer Lopez pe Libertatea.

Comentarii