Între 15 și 17 iulie, la prânz, unele lucruri ar putea să șchioapete în plan financiar. Nota generală este de blocaj, de amânare, de întârziere a unor plăți sau de încurcături greu de eliminat dacă sunt provocate de restructurările, reorganizările sau schimbarea locului de muncă care le-au impus un nivel de salarizare nemulțumitor.

Imposibilitatea de a face pași pe calea rezolvării altor chestiuni de ordin material din lipsa fondurilor necesare unor plăți (taxe de timbru pentru procese sau expertize, onorarii pentru notar sau avocat). O astfel de disfuncţie s-ar putea ivi în preajma zilei de 17 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, care va accentua limitele dar și imposibilitatea de a ieși, pentru moment, din impas. Dacă este vorba de sume mai mari, atunci s-ar putea ca rezolvarea lor, totală ori parțială, să aibă loc abia la sfârșitul lunii decembrie 2019.

Între 17 iulie, după ora 12:30′, și 19 iulie, informații interesante, întâlniri plăcute, surpriza unor revederi, vești utile care au darul să-i facă pe Săgetători să-și schimbe o părere prin alungarea erorii în care trăiau sau a înțelegerii incorecte a unui fapt de viață. Posibile deplasări de scurtă durată care nu au fost programate dar și discuții „de-a bățul” la locul de muncă, dispute cu șefii sau colegii ivite din cauza unor situații stupide sau de-a dreptul neverosimile.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului, readucând, până pe 11 august, în prim-planul atenției lor discuțiile pe teme patrimoniale, mai ales succesorale. Atenție, întreaga săptămână, la ipoteza unor accidente în care riscul provine de la factorul Apă.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens