Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, obligația de a fi prezenți în viața de familie sau de a rezolva chestiuni curente în casă și gospodărie; eficiență și pragmatism. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor dori să se relaxeze prin abordarea unor activități care să le facă plăcere, să le dea satisfacții culturale sau artistice ori să le permită să schimbe atmosfera prin glume, destindere, veselie și abandon al preocupărilor obositoare sau antipatice.

Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului. Tranzitul Micului Benefic prin sectorul casei a XII-a, până pe 9 iunie a.c., le va permite nativilor să-și recupereze forțele fizice risipite din cauza stresului sau a suferințelor organice anterioare. Acest tranzit le va permite să atragă norocul de partea lor într-un chip subtil, mai puțin obișnuit.

Pentru unele persoane se poate pune problema unor izbucniri existenţiale (revolte, revelații, decizii) cu profundă motivație karmică. Întreaga săptămână, șansa de a obține informații pe căi “discrete”. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și va rămâne în sectorul banilor obținuți din muncă proprie până spre 2 iulie a.c.

Acest tranzit îi va face pe Gemeni mai chibzuiți și mai tenace ori de câte ori se va pune problema unui venit. Odată risipită opoziția Marte/Jupiter din săptămânile anterioare, nativii vor sesiza relaxarea relațiilor parteneriale. Din 17 mai, după ora 0.26, posibile îngrijorări trecătoare sau nemulțumiri legate de activitatea curentă la locul de muncă.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile