Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, tendința de a uita, de a abandona, măcar pentru moment, preocupările materiale sau de a se detașa de o cauză de care, până nu demult, erau legați afectiv, costisitor de mult. Acum, vor să-și recapete liniștea interioară și independența față de factorii materiali sau financiari.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și le va insufla nativilor un binefăcător bun-simț și o logică fermă. Capacitate bună de a învăța, de a memoria, de a acumula experiență practică. Stabilitate și rezistență în fața tendințelor exterioare de a-i manipula, de a-i influența sau de a-i păcăli pe nativi.

Deplasări asociate cu un rezultat pozitiv, cu un succes sau cu o împrejurare fericită. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și își va începe tranzitul, până pe 2 iulie a. c., în sectorul sentimentelor, al creativității și al relațiilor dintre părinți și copii. Timp de două-trei săptămâni, el poate reprezenta un factor în plus de sensibilitate și de efervescență creatoare necesar artiștilor și interpreților dar, după 13 iunie, el va stârni valuri de sentimente tulburi și de percepții deformate de subiectivism și de slăbiciunile afective mai vechi.

Din 17 mai, după ora 00:26′, Luna se va plasa în sectorul conștiinței și al preocupărilor superioare, realizând, cu planetele din zodia Peștilor și cu cele din Rac, mai multe Trigoane regale. Dintre toate semne de apă, Peștii vor fi singurii în stare să asimileze această combinație astrală puternică, complicată și profund motivantă.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat