MENIU CAUTĂ

Vezi cum arată tricourile cool pentru părinți și copii

Distribuie

Toată lumea știe că responsabilitatea de a fi părinte nu este una ușoară însă satisfacțiile cu siguranță sunt pe măsură. Ca femeie, viața ți se da peste cap chiar din prima luna de sarcina iar una dintre problemele cele mai mari ar fi cea legată de garderoba. Hainele devin prea mici și inconfortabile iar cele comode nu sunt mereu moderne și conform cu tendințele actuale.

Din acest motiv, multe dintre mămici aleg clasicul tricou cu o croiala lejeră, ce se menține printre primele poziții în topul celor mai purtate articole vestimentare în fiecare sezon. Pentru a nu întra în monotonie, viitoarele mămici își fac tricouri personalizate pentru fiecare ocazie, evidențiind accesoriul lor cel mai frumos,burtica.

Dacă nu știi un mod inedit de a-ți anunța familia că un membru nou va apărea în curând, poți alege să porți la un eveniment un super tricou cu tematică. Găsești sugestii nenumărate și modele online, pe site-urile de specialitate, cum ar fi tshirt-factory.ro.

Pentru cei care deja sunt veterani în ”parenting”, ultimul trend în materie de ținute este acela de a fi asortat cu copilul. Tricourile personalizate set sunt atât amuzante cât și un mod simpatic de a arata că faci parte din categoria ”cool” de părinți iar copiii le vor adora pentru că sunt inedite.

Copiii iubesc desenele și lucrurile personalizate cu personaje, un tricou personalizat cu tematica poate fi cadoul ideal pentru ei și o mare bucurie. Lucrul cel mai entuziasmant este faptul ca mesajele imprimate pe tricouri se pot modifica conform dorințelor voastre, precum și cifra sau personajul sau se pot realiza seturi pentru întreaga familie.

Citește mai multe despre t-shirt factory pe Libertatea.

Comentarii