MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 11:06

Adevăratul motiv pentru care Bogdan de la Exatlon România a ieșit din competiție. A spus tot la TV

Distribuie

Bogdan Mardale a explicat care a fost de fapt motivul cae l-a determinat să plece din competiția Exatlon România, deși nu fusese propus pentru eliminare.

Bogdan Mardale a fost unul dintre concurenții din echipa Războinicilor de la emisiunea Exatlon România, difuzată de postul de televiziune kanal D.

Bogdan Mardale a ales să părăsească competiția, în ciuda faptului că nu fusese propus pentru eliminare.

Bogdan a fost invitat în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde a explicat ce l-a determinat să plece de la Exatlon România, concurs care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Dorul de familie m-a făcut sau iau decizia. Acolo stai singur, ești doar tu și cu gândurile tale. Toți avem părerile noastre, caracterul nostru. Competiția este reală și pe bune. Este greu să reziști. La traseu ne motivăm unul pe altul și asta ne face să mergem mai departe”, a spus el.

 „M-aș întoarce, dar poate pe la final. A fost destul de greu. Și nouă ni s-a părut că Anca se preface. S-a văzut puțin vânată. Posibil să o fi și durut-o, dar cred că exagerează. Anca s-a pus mereu contra, ea se certa cu toată lumea. Cea mai grea este lupta cu timpul. Știi că nu ai posibilitatea să vorbești cu familia. Sper să câștige unul dintre războinici. Ionuț cred că are foarte multe șanse să câștige. Eu chiar îmi doresc să câștige Ionuț”, a încheiat Bogdan.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Loading...
Comentarii