03 Ian. 2018 15:37

Adriana Bahmuțeanu și-a dat demisia de la Antena Stars. A făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Distribuie

Adriana Bahmuțeanu nu mai apare pe micile ecrane. Prezentatoarea și-a dat demisia de la postul de televiziune Antena Stars, unde a lucrat în ultimii ani.

Veste neașteptată din lumea televiziunii. Adriana Bahmuțeanu, care a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană,  nu mai apare pe micile ecrane.

Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de pe o rețea de socializare, unde a menșionat că a încetat colaborarea cu postul de televiziune Antena Stars, unde lucra de mulți ani.

Se pare că decizia luată de Adriana Bahmuțeanu, care și-a făcut numeroase operații estetice, este legată de problemele de sănătate pe care aceasta le-ar avea și de carevrea să se preocupe mai mult.

„Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenței mele.
 
 
 Așadar, după mai bine de șase ani de provocări, aventură și competiție, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experiență inedită alături de colegi minunați. Mulțumesc întregii echipe ce m-a susținut în momentele dificile, managementului, celor de la PR și tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viață este o aventură formată din provocări, episoade, lecții, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depășim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea și drumul așa cum simțim că este mai bine! Mulțumesc mult tuturor!”, este anunțul pe care Adriana Bahmuțeanu l-a postat pe pagina sa de pe un site de socializare.


Citește și: Cel mai inedit loc de muncă din România. Iei 50 de euro pe zi dacă ai pașaport valabil


 

Loading...
Comentarii