MENIU CAUTĂ
09 Mai. 2017 19:35

Anda Adam în costum de baie. Cum arată vedeta pe plajele din Dubai | FOTO

Distribuie

Anda Adam în costum de baie. Cântăreața se află în vacanță în Dubai, împreună cu soțul ei și fiica lor.

Anda Adam a avut o relație de lungă durată cu fostul prezentator de televiziune Victor Slav, cel care acum are o familie împreună cu Bianca Drăgușanu și fiica lor, Sofia Natalia, care a fost botezată în weekend.

În iunie 2015, Anda Adam a decis să se așeze la casa ei și s-a căsătorit cu Sorin Andrei. În luna noiembrie a aceluiași an a venit pe lume fiica celor doi, Evelin, care este o scumpete de fetiță.

Acum, Anda Adam și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat în Dubai.

 

Anda Adam în costum de baie. Se ține bine

Anda Adam se bucură din plin de soare și de plajele din Dubai, acolo unde se relaxează alături de partenerul ei de viață, Sorin Andrei, și fiica lor, Evelin.

Pe internet, artista le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali și a postat mai multe imagini în care apare în costum de baie, fie singură, fie alături de familia ei.

Anda Adam se ține bine, lucru pe care l-au remarcat și fanii săi, careau complimentat-o pentru felul în care arată, dar și pentru familia frumoasă pe care o are.

„Doamne, Anda numai cu tine seamănă cea mică.Pupici pentru toți trei și multă sănătate”, „Ce familie frumoasă, dați bine în poză…”, „Frumoși și supărați, și veseli!!”, „Ce scumpete e și ce familie reușită sunteți.”, „Superbă”, „Ești bună”, i-au transmis internauții.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii