Aniversare în avans, în Thailanda! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău împlinesc doi ani de relație în februarie

06 ianuarie 2016 23:45

Timp pentru ei nu prea au avut pentru că evenimentele s-au succedat cu repeziciune în viaţa lor. A venit însă momentul ca Gabi şi Claudia să se bucure de un răgaz.

Cântăreaţa şi-a găsit sufletul-pereche în februarie 2014, atunci când a bifat prima întâlnire cu Gabi Bădălău. După câteva săptămâni în care au vorbit doar la telefon, artista şi fiul politicianului au ajuns faţă în faţă.
Surprinzător chiar şi pentru brunetă, bărbatul cu faimă de Don Juan în showbizul mioritic a dus-o la Mănăstirea Ghighiu, iar la plecare, un călugăr le-a povestit că vor rămâne împreună, ceea ce s-a şi întâmplat. Între timp, îndrăgostiţii au devenit părinţii unui băieţel, s-au căsătorit civil şi au în plan să se cunune religios anul acesta, în luna mai. Claudia şi Gabi au început anul în Thailanda, unde se pare că sărbătoresc în avans împlinirea a doi ani de când sunt împreună.
“Am zis după Sărbători să ne relaxăm undeva. Noi nu prea am avut ocazia să avem vacanţe împreună, pentru că ne-am cunoscut foarte repede, ne-am căsătorit foarte repede, copilul a venit şi mai repede şi nu am mai avut timp pentru noi. Acum încercăm să ne facem timp şi pentru noi. Am ales Thailanda împreună cu cumnata mea. Eu sunt fan locuri călduroase, exotice, să fie frig la noi şi noi să mergem la cald”, a declarat, pentru Libertatea, Claudia Pătrăşcanu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro