23 Oct. 2017 16:05

Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner la 3 ani de relație. Au spus-o chiar ei

Distribuie

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit 3 ani de când formează un cuplu. Cei doi au făcut declarații.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. A fost căsătorită de mai multe ori și a avut relații cu bărbați celebri de-a lungul anilor. Este mama unui băiețel pe nume Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg.

De câțiva ani, însă, cea supranumită diva de la Monaco, și-a găsit fericirea alături de celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Cei doi au aniversat 3 ani de când formează un cuplu și fiecare dintre ei a vorbit despre povestea lor de dragoste și despre partener.

„Călătoria are trei ani acum. Momentul vieţii mele. Aniversare fericită', este mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Nici iubitul ei, Felix Baumgartner, nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o super declarație de dragoste divei cu care împarte patul.

„La mulţi ani, iubirea mea! Ultimii trei ani au fost cei mai buni. Plini de entuziasm, iubire şi călătorii grozave. Nu pot să mă gândesc la o singură zi în care nu m-am bucurat de prezenţa ta. Te iubesc!', i-a transmis austriacul divei de la Monaco, care anul acesta a împlinit 48 de ani.


Citește și: ANALIZĂ. Scumpirea carburanților, mai mare decât acciza Guvernului


 

Loading...
Comentarii