Bianca Drăgușanu vrea să se mărite, dar Victor Slav se opune: „A zis du-te şi îmbracă-te tu, eu nu mai vreau”. Când ar fi vrut să facă nunta

24 aprilie 2017 20:27

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite pentru a doua oară cu Victor Slav, tatăl fetiței sale, Natalia Sofia, însă acesta se opune. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să facă nunta în aceeași zi în care are loc și botezul fetiței lor. 

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei: ziua în care o va creștina pe Natalia Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav. Invitată în platoul unei emisiuni, la Kanal D, Bianca a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească din nou cu tatăl copilului ei, iar nunta să aibă loc în aceeași zi cu botezul. S-a lovit, însă, de refuzul lui Victor.

„El nu vrea să vadă aşa ceva. A zis du-te şi îmbracă-te tu, eu nu mai vreau. Nu ştiu, nu vrea. (…) Aş vrea să mă mărit în aceeaşi zi în care îi fac botezul Sofiei”, a mărturisit Bianca, într-o emisiune la Kanal D.

Referitor la botezul fetiței, vedeta a spus că nu vrea ca Natalia Sofia să fie băgată în cristelniță, așa cum e tradiția, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are micuța. „Nu vreau să bag copilul în cristelniţă, ea e mică, încă e pe tratament, nu am de gând să o dezbrac să răcească iar”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în septembrie 2013, dar au divorțat după numai câteva luni. Cei doi s-au împăcat și se iubesc la fel ca în prima zi. Rodul iubirii lor, Sofia Natalia, s-a născut în septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au schimbat complet de când în viața lor a apărut Sofia. Este vizibil că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine și că ar face orice ca fiica lor să crescă în cele mai bune condiții. În plus, Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în relația lor și au grijă să fie în continuare romantici.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro