MENIU CAUTĂ
22 Mar. 2018 11:34

Ce le-a cerut Anamaria Prodan medicilor de la spitalul unde este internată mama sa, Ionela Prodan. „La rugămintea expresă”

Distribuie

Ionela Prodan se află internată la Spitalul Elias din Capitală, iar Anamaria Prodan, una dintre fiicele artistei, avut grijă ca medicii să păstreze discreția totală în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale.
În luna ianuarie a acestui an, interpreta de muzică populară Ionela Prodan a ajuns de urgență la spital. Miercuri, 20 martie, Ionela Prodan a fost internată din nou, starea ei fiind una gravă.

Solista de muzică populară Ionela Prodan, care se află internată la Spitalul Elias din Capitală, are probleme la pancreas și la ficat.

Celebra fiică a Ionelei Prodan, impresara Anamaria Prodan, le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să păstreze discreția totală în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special', a declarat Șerban Bălănescu, directorul medical al unității, potrivit news.ro.


Citește și: VIDEO/ Vom plăti rate mai mari, iar leul va deveni mai slab. Previziuni sumbre ale analiștilor financiari


 

Loading...
Comentarii