MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 13:01

Ce spune cumnata Andrei despre artistă. „Am luat-o în râs”

Distribuie

Fratele Andrei și soția sa au acordat un interviu în care au făcut dezvăluiri despre celebra artistă.

Fratele Andrei, Săndel Mihai, și soția sa, Aurora, au oferit amănunte mai puțin cunoscute despre Andra, așa cum era aceasta în copilărie.

„Andra n-a fost un copil care să-și dorească foarte multe de mică”, a declarat fratele Andrei, Săndel Mihai, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

„Avea vreo 6-7-8 ani. Și a dat primul interviu la o televiziune locală aici, la noi la Turda. Și când a fost întrebată ce își dorește să ajungă când va fi mare, și ea a zis că o să ajungă cea mai mare artistă a României, cea mai mare cântăreață a României. La momentul acela sincer, mie, eu am luat-o așa în râs să zicem, doamne ce visează fata asta. dar am zis ok, lasă, e bine că visează, știind că e un copil talentat, super talentat, dar dintr-un orășel micuț. Nu mi-aș fi putut închipui nici eu, poate nici ei, familia, n-ar fi crezut…”, a afirmat Aurora, cumnata Andrei.

„Știți cine a crezut mult în ea? Tata. Tata a crezut mult în ea și uite că a reușit”, a declarat Săndel Mihai, Fratele Andrei.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA. Polițiștii locali de la Sectorul 4 sunt puși de șefi să escorteze camioanele firmelor preferate, ca să nu achite taxe


 

Loading...
Comentarii