05 Aug. 2018 11:00

Cum are de gând Adelina Pestrițu să slăbească după ce a născut. „O să rup ușile”

Distribuie

Adelina Pestrițu și-a făcut un plan să slăbească chiar înainte de a naște. Bruneta a explicat cum are de gând să scpae de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară vineri, 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.

Pe durata sarcinii, Adelina Pestrițu, a luat 14 kilograme în greutate. Chiar înainte de a naște, bruneta a mărturisit că avea deja stabilit un plan pentru a reuși să ajungă la silueta dorită după ce va deveni mămică.

'Mi-am făcut un plan de atac. O să recurg la tratamentele corporale pe care mi le făceam și înainte să rămân însărcinată și care mi-au fost de mare ajutor. Respectiv criogenare, radiofrecvență și care mai sunt…

O să merg și la sală. Atunci când medicul o să-mi spună că sunt pregătită pentru sala de gimnastică atunci o să rup ușile. Am înțeles că alăptatul slăbește. O să caut un nutriționist.', a spus Adelina Pestrițu în cadrul unui interviu pentru revista Viva.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Fesul și interesul lui Iohannis, la Consiliul Național al PNL


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Alina Pușcaș are planuri artistice pentru toată familia
Loading...
Comentarii