08 Feb. 2017 13:08

Delia a împlinit 35 de ani. Cel mai neașteptat cadou l-a primit de la Mihai Bendeac

Distribuie

Delia a împlinit 35 de ani marți, 7 februarie. Cel mai inedit dar l-a primit de la bunul ei prieten, actorul Mihai Bendeac.

Una dintre cele mai iubite artiste din România, Delia, și-a aniversat marți, 7 februarie, ziua de naștere. Cum era de așteptat, a fost copleșită de cadouri.

Dar, cel mai trăsnit dar a venit din partea bunului ei prieten, actorul de comedie Mihai Bendeac, cu care artista este și colegă de juriu la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

 

Delia a împlinit 35 de ani: i-a dat saci întregi de pufuleți

Delia, alături de pufuleții primiți cadou de la Mihai Bendeac

Delia, alături de pufuleții primiți cadou de la Mihai Bendeac

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Delia a făcut public cadoul primit de la Mihai Bendeac, cel alături de care a și cântat la un moment dat. Acesta i-a trimit saci întregi de pufuleți, care îi plac foarte mult artoistei.

Canapeaua pe care s-a fotografiat cântăreața este plină de pufuleți, în timp ce pe masa din fața ei se află alte pungu mari cu diverse produse de ronțăit, plus un borcan cu murături.

„O tonă… pufuleți! Nush ce să zic #cadoulluibendeac”, a comentat ea.

„Original Mihai. Te iubește nebunul ăla frumos”, „Nu mai zice nimic, taci și mănâncă”, „Îți ajunge un an”, i-au transmis internauții.

Delia a împlinit 35 de ani: Nu aniversează şi iubirea

 

Tot anul acesta se împlinesc 5 ani de la nunta Deliei cu Răzvan Munteanu, dar se pare că acestui eveniment vedeta şi managerul ei nu-i dau prea multă importanţă.

“Anii care au trecut de la nuntă nu i-am simţit. Ne completăm atât de bine, încât nu-ţi dai seama când trece timpul. Pentru mine e ca şi cum ne-am întâlnit abia ieri. Sărbătorim trecerea unor ani, dar nimic special. Ne spunem «La mulţi ani!», ne cumpărăm cadouri. De obicei, fiecare ştie ce vrea celălalt, e simplu”, a declarat cântăreaţa pentru Libertatea.

Comentarii