EXCLUSIV/ Soțul i-a tocat zestrea! Cristina Spătar are acum mai puțin decât avea când s-a măritat cu Alin Ionescu

02 martie 2016 23:30 De: ,

În timp ce toată lumea a suspectat-o pe Cristina Spătar că s-a măritat cu Alin Ionescu pentru a-și asigura un trai lipsit de orice grijă materială, adevărul este că solista a plătit scump pentru a duce o viață de regină. Pe lângă neîmplinirea sufletească, soțul ei a avut grijă să o lase și fără apartamentul și mașina cumpărate înainte de nuntă.

Cristina_Spatar_-_copii-prima_zi_de_scoala.jpg

În afara faptului că a distrus-o psihic în momentul în care s-a afișat public cu diverse domnișoare, Alin Ionescu i-a dat lovitura Cristinei Spătar și din punct de vedere financiar. Nu mai este pentru nimeni un secret că, de când a început să iasă în cluburi și cafenele cu diverse domnițe, omul de afaceri nu-i mai dă un singur leu soției sale, însă, puțini știu că, în urmă cu ani buni, Alin a fost la mâna soției sale și i-a cerut să renunțe la averea ei, pentru a putea investi el în afaceri.

Cu alte cuvinte, în momentul în care s-au căsătorit, cântăreața deținea un apartament cu trei camere și un autoturism SUV, proprietăți pe care Alin a convins-o să le înstrăineze, iar banii să-i folosească el pentru a face afaceri, motivând că locuiește într-o casă mult mai mare și că datorită lui conduce o mașină mult mai scumpă.

cristina spatar

Strânge bani de apartament

Acum, în timp ce soțului ei i s-a pus sechestru pe avere, implicit pe casa în care stau cântăreața și copiii lor, Cristina le-a declarat prietenelor că regretă enorm că nu s-a gândit să-și păstreze măcar apartamentul și că, în prezent, se vede nevoită să muncească și mai mult pentru a-și putea cumpăra unul în care să poată locui liniștită cu cei mici.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro