07 Ian. 2018 15:53

Gabriela Firea, pe vremea când a devenit mireasa lui Pandele. Au adunat o căruță de bani la nuntă | FOTO

Distribuie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut o nuntă de poveste cu Florentin Pandele, cel care îi este partener de viață în prezent.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993. În 2010, Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani, iar 8 luni mai târziu Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Cu acesta din urmă are doi băieți, pe David Petru și pe Zian.

La nunta cu Florentin pandele, Gabriela Firea a strălucit.


Gabriela Firea a fost apreciată pentru alegerea superbei rochii, cu trenă şi cu un voal impresionant, care a costat 2.000 de euro. Întreaga ceremonie a fost una în care atmosfera ca de basm i-a învăluit pe invitați, culminând cu plecarea mirilor cu caleașca, care a fost unul dintre punctele de atracție ale nunții celor doi.

Caleașca pe care mirii și nașii au folosit-o pentru a se deplasa după slujba religioasă a stârnit imaginația invitaților. Forma ingenioasă a vehiculului ne poate duce cu gândul la caleașca bine cunoscută din povestea Cenușăresei.

Gabriela Firea au deschis petrecerea de nuntă cu primul vals, dar după ce vedeta şi-a dat jos voalul lung şi şi-a luat trena în mână, pentru a nu se împiedica.

După dansul mirilor, pe ring au venit şi naşii, Gigi şi Luminiţa Becali.

Atât proaspăt-căsătoriţii, cât şi invitaţii lor, s-au mişcat pe ritmul muzicii până dimineaţă – petrecerea a fost un adevărat succes.

Cu invitați unul și unul, potenți financiar, mirii Gabriela Firea și Florentin Pandele au strâns un dar pe măsură. Actualul soț al Gabrielei Firea a fost cel care a dezvăluit că darul la nunta lor s-a ridicat la impresionanta sumă de 380.000 de euro.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 22 mai 2018. Berbecii au nevoie de o mai bună organizare
Loading...
Comentarii