19 Mai. 2017 23:30

EXCLUSIV/ Maria Ciobanu și-a riscat viața pentru a-și împlini o mare dorință. Vrea să sărbătorească aniversarea a 80 de ani în România!

Distribuie

Marea artistă Maria Ciobanu s-a reîntors din Statele Unite în România, în ciuda avertismentelor medicilor, care, din cauza problemelor sale cardiace și respiratorii, i-au interzis să mai zboare. Lăudabil, “Ciocârlia” cântecului popular vrea să celebreze împlinirea a 80 de ani în țara sa de origine.

Devenită cetățean al Statelor Unite, ca și soțul său, Mircea Câmpeanu, și stabilită de ani buni în Los Angeles, California, Maria Ciobanu nu poate uita locul unde a fost aplaudată de multe generații și s-a reîntors în țara unde s-a născut și a cântat timp de șase decenii. Artista se va afla în România până după aniversarea sa. Pe 6 septembrie, Maria Ciobanu va sărbători, printr-o fastuoasă petrecere, împlinirea a 80 de ani.

 

Maria Ciobanu vrea să sărbătorească 80 de ani în România

Acum doi ani, în urma unui accident vascular suferit, cu pierderi de memorie, artista a fost internată într-un spital din Los Angeles. Recuperarea a fost lungă și dificilă (medicii americani i-au recomandat artistei să nu mai urce în avion, căci riscă un infarct din cauza altitudinii), însă solista a și-a înduplecat copiii – Ionuț Dolănescu, Camelia Ciobanu Filip și Leontina Văduva – să-și dea consimțământul să mai traverseze Oceanul o dată, pentru un onorabil turneu național de adio. Însă succesul spectacolelor de adio ce au avut loc anul trecut parcă i-a dat energie și curaj veteranei cântăreţe, așa că a revenit și anul acesta în România, avându-l alături pe băiatul său, Ionuț Dolănescu.

“Mama este bine, a venit împreună cu noi (întreaga familie a solistului – n.r.), ba chiar suntem în drum spre un spectacol. Dimineață a avut parte de o mare bucurie. Vlăduț, nepotul său, băiatul meu cel mare, a susținut  azi (vineri – n.r.) primul său concert la vioară. L-am reînscris la școala de specialitate muzicală, la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu, pe perioada cât stăm în România”, ne-a declarat Ionuț Dolănescu, care s-a stabilit în îndelung disputata casă moștenită de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu, imobil pe care l-a renovat parțial.

 

CITESTE SI:

S-a retras din carieră și s-a refugiat peste Ocean. Totul despre viața Mariei Ciobanu în SUA

 

 

Comentarii
← Inchide