MENIU CAUTĂ
20 Dec. 2017 21:00

EXCLUSIV/Motivul pentru care Cătălin Măruță iubește sărbătorile de iarnă. ”Atunci m-am îndrăgostit de Andra!”

Distribuie

Una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din peisajul monden autohton se ţese de 12 ani, în admiraţia a sute de mii de oameni, având în vedere capitalul de simpatie de care se bucură cei doi. Puțină lume știe însă că idila dintre Andra și Cătălin Măruță a debutat...chiar de Crăciun.

E drept, cei doi se cunoșteau de ceva vreme, dar Cupidon nu i-a săgetat din prima. I-a lăsat așa, o vreme, să se cunoască.  Se întâlneau la TVR, unde pe atunci Cătălin avea emisiune, iar Andra, aflată la început de drum, venea cu plăcere să cânte. „Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi…', avea să-și amintească Andra.

Și el pe ea. Cumva, totul s-a petrecut firesc. Andra și Cătălin s-au 'descoperit' unul pe altul și-au pornit, aproape pe nesimțite, la un drum ce pare să le fi fost predestinat. de atunci, Măruță iubește în alt fel sărbătorile de iarnă, căci ele i-au adus, odată cu primii fulgi și primele colinde, aleasa inimii. 'Iubesc sărbătorile de iarnă pentru că prima oară am admirat-o cu adevărat pe Andra într-o seară de Crăciun', a povestit Cătălin Măruță.

'La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect şi matur, la 19 ani. Începusem relaţia şi cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie', a mai recunoscut vedeta TV.

Și, tocmai pentru că noaptea momentul are o asemenea semnificație pentru ei, Cătălin și Andra Măruţă își spun povestea pentru români și pe calea undelor, chiar în noaptea de Crăciun, în emisiunea reputatei jurnaliste Ruxandra Săraru, într-o ediție specială a emisiunii „Serviciul de noapte', de la Radioul public.

De Crăciun, Andra și Măruță ajung la toți românii în case prin intermediul undelor

O avenpremieră a ce avea să urmeze s-a derulat, însă, pe când cei doi se aflau la masă, într-o seară de vară, în 2005. După o zi în care Cătălin a acceptat rolul stângaci de a intra în pielea iubitului solistei, conform unui scenariu prestabilit. Cătălin s-a străduit atât de bine să testeze experienţa de a fi apărea într-un videoclip încât, şi astăzi, lepădat de rolul de actor de conjunctură, 'joacă' sincer în viaţa frumoasei soliste.

Revenind la momentul sărbătorilor, cea mai mare dorință a celor doi este să aibă cât mai mult timp  pe care să-l petreacă împreună, toți patru: Eva, David, Andra, Cătălin.

Emisiunea în care Cătălin și Andra Măruță au vorbit despre frumoasa lor poveste lor va fi difuzată pe 25 și 26 decembrie, de la miezul nopții.


 

Loading...
Comentarii