MENIU CAUTĂ
20 Noi. 2017 11:43

Schimbare în cariera Danei Grecu. „Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3”

Distribuie

Dana Grecu nu va mai prezenta emisiunea pe care a avea până acum la Antena 3.

Dana Grecu, care recent a dezvăluit care a fost cea mai mare dramă din viața ei, este cunoscută publicului telespectator ca moderatoare a emisiunii „la ordinea zilei”, de la Antena 3.

Dana Grecu, care este mare pasionată de muzica rock, a anunțat că renunță la show-ul respectiv. Vedeta, însă, nu pleacă de la Antena 3, ci va avea noi proiecte.

„E ultima emisiune în acest format. Au trecut totuşi 12 ani de când intrăm aşa în casele dumneavoastră. Sunt un pic emoţionată, un pic agitată din cauza asta, pentru că este emoţionant şi pentru mine. Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem în continuare cu nişte surprize, cu nişte emisiuni altfel.

E foarte greu să mă desprind de ritmul ăsta şi îmi dau seama că în viaţă trebuie să faci nişte lucruri pe care chiar trebuie să le faci, trebuie să iei nişte decizii dincolo de ce îţi doreşti neapărat, dar este musai să le iei”, a spus Dana Grecu în ediția de vineri, 17 noiembrie.

„Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3, vor fi nişte proiecte spectaculoase. Simt că în acest momentul al carierei mele pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aş aborda subiecte care ţin de vieţile dumneavoastră, de vieţile noastre, ale tuturor.

Lucruri care ţin mai mult de suflet, care ne împlinesc şi care ne fac să înţelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viaţa asta, a mai spus moderatoarea de televiziune.


Citește și: INTERVIU VIDEO| Caporal în retragere Ioan Moroșanu, veteran de război, și istoria văzută prin ochii lui. 'Cum a fost atunci? Rău, Doamne, rău. Un măcel'


 

Loading...
Comentarii