Te va lăsa fără cuvinte! Cum arată Sanda Ţăranu, cea mai cunoscută crainică TVR, la 76 de ani!

21 octombrie 2015 17:37 De: ,

Sanda Ţăranu este unul dintre numele grele ale televiziunii publice din vremea regimului ceauşist. Retrasă din activitate, celebra crainică a ajuns astăzi la vârsta de 76 de ani şi arata incredibil.

Sanda Ţăranu a fost timp de 40 de ani o foarte apreciată crainică a Televiziunii Române. A rămas în memoria telespectatorilor drept una dintre cele mai profesioniste şi mai seducătoare prezenţe de pe micul ecran din perioada comunistă.

Foarte atrăgătoare, cu o siluetă impecabilă, cu o privire blândă şi o voce extrem de caldă, ea a încântat generaţii după generaţii de telespectatori.

S-a retras din fața camerelor în 1998, din proprie inițiativă, continuînd însă colaborarea cu Televiziunea, ca narator la emisiunea „Teleenciclopedia”, ca traducător și ca realizator al emisiunii „Un zâmbet pentru vârsta a treia”.

Astăzi  a ajuns la vârsta de 76 de ani. Chiar dacă anii şi-au pus amprenta asupra sa, Sanda Ţăranu a rămas aceeaşi doamnă plină de rafinament ca în urmă cu ani.

Ea a fost prezentă la o lansare de carte din Capitală, acolo unde au participat şi alte vedete, precum prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă şi artista Zoia Alecu. Îmbrăcată într-o ţinută de culoare albă, a atras privirile cu eleganţa sa, dar şi cu zâmbetul cuceritor cu care şi-a încântat telespectatorii ani la rând.

Sanda Taranu

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro