12 Oct. 2017 08:30

Angelina Jolie are sau nu operații estetice? Medicul Adina Alberts: ”Este evident…”

Distribuie

Unul dintre cele mai disputate subiecte pe internet este dacă frumoasa Angelina Jolie are sau nu are operații estetice. Ei bine, medicul Adina Alberts a analizat-o în amanunt pentru revista VIVA!

'Sunt femei în România care umblă cu poza Angelinei în geantă, merg la estetician și-i cer să le facă anumite intervenții ca să arate exact ca ea. Dar…Angelina e naturală!' a spuns medicul Adina Alberts. Acest lucru este absolut evident pentru oricine îi studiază fotografiile de-a lungul vremii, inclusiv cele din copilărie, în care nu ai cum să remarci trasăturile și buzele.

'În mod cert face anumite proceduri de întreținere, ceea ce este absolut normal pentru o vedetă ca ea, dar nu, nu are operații!' a mai spus Adina Alberts, care a punctat că există totuși un aspect pe care, dacă ar avea cum, l-ar modifica un pic la Angelina. Si anume faptul că este prea slabă. Și, chiar dacă acum arată foarte bine, odată cu înaintarea în vârstă, poate ajunge numai 'piele și os', ceea ce nu este tocmai estetic.

Medicul estetician a studiat-o și pe fascinanta Jennifer Lopez. Ce părere are, aflați accesând linkul de mai jos.

Iată şi prin ce transformări estetice au trecut şi vedetele din România.


Ritualul Deliei atunci când compune un cântec nou. 'Am scris multe piese într-un soi de terapie'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii