19 Apr. 2017 17:14

Ed Sheeran are un tatuaj care este scris greșit din cauza unei glume

Distribuie

Ed Sheeran are un tatuaj care este scris greșit. Cântărețul a mărturisit că greșeala se datorează unei glume făcute de o prietenă de-a sa, actrița Saoirse Ronan, cea care a apărut în clipul piesei Galway Girl, scrie Daily Mail.

Ed Sheeran a povestit că Saoirse i-a jucat o farsă atunci când a mers să își facă un tatuaj și i s-a părut amuzat să scrie numele piesei ”Galway Girl” cu doi ”ll” la sfârșit.  Cântărețul care acum are tatuat pe mână ” Galway Grill G-R-I-L-L” spune că nu este supărat pe prietena sa, dimpotrivă i se pare chiar amuzant.

”De fapt sunt chiar mândru de ea. Este tipul de glumă pe care l-aș face și eu”, a declarat artistul.

Cântărețul în vâstă de 26 de ani are peste 60 de tatuaje pe corp, cele mai recente fiind o serie de desene foarte colorate pe antebrațe, inclusiv cel scris greșit. Acestea au fost realizate de tatuatorul Kevin Paul, cel care i-a tatuat și pe Rihanna și Harry Styles. Acesta a povestit că în ultimul an Ed a petrecut în jur de 40 de ore pe scaunul de tatuaje, dar cel mai dificil a fost să păstreze secretul legat de tatuajele artistului.

Cine este Ed Sheeran

Edward Christopher „Ed” Sheeran (26 de ani) este un cântăreț și compozitor muzical englez. Albumul său de debut, precum și partea sa extinsă din 2011, care cuprinde single-uri precum „The A team” și „Lego House”, a primit discul de platină de 5 ori în Regatul Unit.

Al treilea album al lui Sheeran a fost lansat în martie 2017. Albumul a debutat pe primul loc în Marea Britanie, SUA și alte piețe majore. Primele două single-uri de pe album, ”Shape of You“ și ”Castelul de pe Deal“, au fost lansate în ianuarie 2017, plasându-se pe primele poziții în topurile de muzică din Marea Britanie, Australia și Germania.

Sheeran a apărut pe 2017 lista a celor mai influente persoane din Marea Britanie.

În luna martie, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la opt săptămâni de închisoare pentru că a ascultat de prea multe ori melodia ”Shape of You” a lui Ed Sheeran.

Comentarii
← Inchide