VIDEO| Fiul lui Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant al mamei sale

09 august 2017 18:12

Dylan Douglas, fiul lui Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a împlinit 17 ani. Mama sa a publicat pe contul său de Instagram un colaj cu imagini cu el și i-a transmis un mesaj emoționant, scrie E! News.

Actrița din Feud a publicat un montaj video cu imagini cu Dylan, începând de la fotografii din spital, de când s-a născut, până în prezent. Actrița în vârstă de 47 de ani a montat videoclipul pe piesa „Start Me Up” a trupei The Rolling Stones, formația preferată a lui Dylan, și în imagini apar și Michael Douglas, Kirk Douglas și fiica cea mică a cuplului, Carys.

„Dylan, ești cu adevărat un tânăr remarcabil, tu ești bucuria vieții mele. 17 ani astăzi! La mulți ani dragă”, a scris Zeta Johnes alături de clip.

La începutul acestui an, actrita câștigătoare a premiului Oscar a declarat într-o apariție la emisiunea lui Jimmi Kimmel, că Dylan și fiica ei de 14 ani, Carys, doresc să intre în show-business. ”Știu că va fi greu pentru ei deoarece l-au avut pe bunicul lor Kirk, mă au pe mine și îl au pe Michael, dar iubesc lumea asta din inerție și sunt buni. Merg în tabere de vară în fiecare an, joacă în musicaluri și piese de teatru și le place foarte mult. Dar ei cunosc greutățile și procentele celor care reușesc și a celor care nu reușesc, așa că, dacă vor să o facă, eu pot să spun doar că au talent și știu că își doresc”.

În urmă cu șapte ani, Michael Douglas a dezvăluit că fiul său cel mare, Dylan, suferă de dislexie, motiv pentru care familia a luat decizia de a se muta la New York, astfel încât acesta să poată studia la o școală specializată.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro