MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 14:42

James Franco acuzat de comportament sexual inadecvat. Actorul neagă cu vehemență acuzațiile

Distribuie

James Franco acuzat de comportament sexual inadecvat de mai multe femei, inclusiv actrița Violet Paley Actorul a negat, însă, toate acuzațiile de abatere sexuală în episodul de marți al emisiunii "The Late Show with Stephen Colbert".

„Lucrurile despre care am auzit că au fost postate pe Twitter nu sunt exacte, dar îi susțin pe oamenii care fac un pas în față și vorbesc după atâta timp în care nu au avut o voce”, a declarat Franco în interviul acordat lui Colbert.

Actorul a spus că „Nu vreau să le fac să tacă. Cred că este un lucru bun și eu le susțin”, a adăugat el.

Franco a vorbit și de relația sa cu actrița Ally Sheedy cunoscută pentru rolul din „The Breakfast Club”. Aceasta a întrebat duminică de ce i s-a permit lui Franco să participe la ceremonia de Globurilor de Aur de săptămâna trecută, în care participanții au protestat împotriva atacurilor sexuale de la Hollywood.

'Nu știu ce i-am făcut lui Ally Sheedy. Am regizat odată o piesă de pe Broadway în care juca ea. Am petrecut o perioadă minunată atunci și am doar respect pentru ea. Nu am nici o idee de ce a fost supărată”, a spus actorul care a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un film musical sau comedie, pentru rolul din „The Disaster Artist'.

Franco, în vârstă de 39 de ani, nu a menționat niciun alt nume de femeie care l-a acuzat în ultima perioadă, dar a spus că 'Mă mândresc cu faptul că îmi asum responsabilitatea pentru lucrurile pe care le-am făcut. Trebuie să fac asta pentru a putea să-mi mențin starea de bine. Fac asta ori de câte ori știu că există ceva în neregulă sau trebuie schimbat.

Franco a fost acuzat în ultimele zile de comportament sexual inadecvat de mai multe femei. Actrița Violet Paley a scris despre un presupus incident de abatere sexuală cu Franco într-o postare pe Twitter. „Cu câteva săptămâni în urmă, James mi-a oferit mie și altor câteva fete niște scuze restante, deranjante și convenabile printr-un telefon”, a scris ea într-un alt tweet marți. „Eu nu accept, dar poate că viața altora ar fi mai ușoară dacă ar fi donat lui RAINN (n.r. Rețeaua națională de rapire, abuz și incest, un ONG care ajută supraviețuitorii cazurilor de asalt sexual )toate câștigurile sale de la The Disaster Artist”, a mai scris Paley.

Separat, Sarah Tither-Kaplan, o fostă studentă a lui Franco la școala sa de actorie, a afirmat că a exploatat-o cerând să joace nud în două filme plătind-o cu doar 100 de dolari pe zi.

New York Times a anulat marți un eveniment TimesTalk cu Franco, în urma acuzațiilor.


Citește și: VIDEO/Samsari șmecheri, autoritați nepăsătoare. Mașini cu numere false se plimbă nestingherite prin România


 

Loading...
Comentarii