Pamela Anderson are o relație cu Julian Assange?! Asta crede toată lumea, dar fosta actriță din „Baywatch” tot nu confirmă zvonurile

31 martie 2017 20:00

Pamela Anderson are o relație cu Julian Assange?! Actrița Pamela Anderson, în vârstă de 49 de ani,  rămâne enigmatică în ceea ce privește zvonurie legate de o relație romantică cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange (45 de ani).

Mai mult, ea afirmă că faptul că el este obligat să locuiască în ambasada Ecuadorului din Londra face „să fie puțin dificil” ca ei să poată ieși împreună, relatează Agerpres.

La un talk-show radiofonic suedez, fosta actriță din „Baywatch” a fost întrebată direct dacă are o relație romantică cu Assange și dacă se întâlnesc. „Păi, este reținut, ceea ce face acest lucru puțin dificil”, a răspuns actrița.

Când autorul interviului insistă, ea răspunde: „Să vedem ce se întâmplă când va fi liber. Dar, știți, petrec probabil mai mult timp cu el din punct de vedere social decât cu oricare alt bărbat, ceea ce este foarte ciudat”.

„Am petrecut mai mult timp vorbind cu Julian decât cu toți foștii mei soți împreună”, a mai spus ea.

La întrebarea îndrăzneață a realizatorului „Te-ai sărutat cu Julian?”, ea a răspuns, jenată: „Nu s-a pus niciodată problema ca această (relație) să devină romantică. A fost doar o chestiune de unire a forțelor pentru a face ceva important. Dar lucrurile se întâmplă, desigur […]”El este foarte sexy”.

Pamela Anderson:

Pamela Anderson: „Julian Assange e foarte sexy”

Fondatorul WikiLeaks a acordat și el un interviu, în februarie a.c. un inerviu postului de radio australian ”Kyle and Jackie O”, în care a spus că „Pamela este un persoană atractivă și luminoasă. (…) Nu este deloc proastă — este chiar foarte inteligentă”.

Problema e că Justin Bieber s-a îndrăgostit de Pamela Anderson. De altfel, Justin Bieber se pare că are o slăbiciune pentru femeile mai în vârstă. Potrivit revistei americane „Star”, acestuia „i-a căzut cu tronc” nimeni alta decât Pamela Anderson, după ce a întâlnit-o la premiile Grammy din luna februarie a anului trecut.

Mai ales că, la aproape 50 de ani, Pamela Anderson e de nerecunoscut. Ea a atras toate privirile la un eveniment cu noul ei look.

Pamela a fost văzută vizitându-l pe Assange la ambasada Ecuadorului din Londra. Presa britanică a publicat fotografii cu Pamela Anderson în exteriorul ambasadei, iar în una dintre ele ea pare să aibă asupra ei pachete cu mâncare comandată.

Assange s-a refugiat în ambasadă, în anul 2012, pentru a evita o extrădare în Suedia, unde este acuzat că a comis un viol în 2010, fapt de care se declară nevinovat, iar extrădarea în Suedia ar putea fi urmată de extrădarea în Statele Unite, unde ar putea fi anchetat pentru dezvălurile făcute în cadrul dosarului WikiLeaks.

Citește și:

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro