13 Oct. 2017 15:33

Echipa “Dubioșii” intră la Fort Boyard. Actrița Lia Bugnar este una dintre curajoasele de duminică seara

Distribuie

Echipa “Dubioșii” intră la Fort Boyard. Actrița Lia Bugnar este una dintre curajoasele de duminică seara, alături de Kamara, Claudia Pavel, Giani Chiriță și Ionuț Atodiresei.

În aceasta duminica, Paul Ipate si Octavian Strunila le vor spune Bun-venit!, in mijlocul oceanului Atlantic, lui Kamara, Claudia Pavel, Giani Kiriță, Ionuț Atodiresei și Lia Bugnar. Cei cinci formează echipa Dubioșii, deoarece sunt atat de diferiti, dar, cu toate acestea, functionează foarte bine împreună și sunt o echipa puternica, gata sa treaca peste obstacolele puse în cale de bătrânul Fouras.

Echipa Dubioșii' intră la Fort Boyard, duminică 15 octombrie

Giani Kiriță va fi pus față în față cu cea mai mare teama a lui. Claudia și Lia vor fi norocoasele ce vor avea parte de o vizita în restaurantul lui Chef Sadique. Ionut isi va pune la încercare forta si rezistenta, iar Kamara va fi obligat sa evadeze dintr-un loc ce pare fără scăpare!

Cum se vor descurca cei cinci în situații extreme, cum vor reacționa în fața celor mai mari fobii care le îngheață sângele în vine, câti bani vor reusi sa ia din comora fortului, dar si care este indiciul editiei ce le poate aduce telespectatorilor 500 de euro sau marele premiu, ramane de vazut duminica, numai la PRO TV.

Echipa Dubioșii' intră la Fort Boyard. Actrița Lia Bugnar este una dintre curajoasele de duminică seara

Cine este Lia Bugnar

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe și regizoare de la noi. A absolvit în 1995 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu. Printre cei mai des întâlniți actori în piesele Liei Bugnar se află Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Irina Antonie, Cătălin Babliuc, Ofelia Popii, Radu Iacoban, Ana Ularu, Maria Buză, Anghel Damian și Istvan Teglas.

Printre piesele ei cele mai îndrăgite se numără „Noi 4, câştigătoare a numeroase premii, „O piesă deşănţată, „Două liniuţe, „7 dintr-o lovitură. Este, de asemenea, autoarea mai multor scenarii de film. În lumea teatrului românesc actual, este ea însăşi un personaj.

Ediția a doua Fort Boyard a ținut din nou publicul cu sufletul la gură. A doua echipă intrată în concurs, formată din Andreea Antonescu, Mihai Raiţ, Mircea Zara, Elena Lasconi şi Ciprian Şchiopu, a reuşit să adune 14.850 de euro.

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii