Israela Vodovoz, în doliu. Bărbatul care a cucerit-o a murit. “Nu amâna pe mâine, ce poți face azi”

29 martie 2017 09:42

Israela Vodovoz, în doliu, după ce bărbatul care încerca de luni de zile să o cucerească a murit. Este vorba despre Relu Mocanu, iar cei doi țineau legătura de ceva vreme.

Israela Vodovoz, în doliu, după ce un om drag al acesteia s-a stins din viață. Moartea lui Relu Mocanu a şocat-o pe Israela,mai ales că ea nu știa despre problemele acestuia de sănătate.

Israela Vodovoz, în doliu înainte de Paște

„Acel domn de care ai vorbit este Relu Mocanu. Nu amâna pe mâine sau poimâine ce poţi face azi. Nu ne-am cunoscut. Mi-a cerut prietenia pe Facebook în septembrie. Într-o zi mi-a trimis pe privat dacă sunt de acord să ascult o melodie de a lui pe Youtube. Am căutat atunci cine este . Avea o afinitate faţă de mine. Ca om m-a cucerit. El zicea că nu e loc în inima mea pentru el. Eu voiam aşa un prieten, nimic mai mult. Era un om dezinteresat material. M-a impresionat chestia asta. Era un om care era om.” a declarat Israela la „Xtra Night Show”.  Zilele trecute, Israela Vodovoz a șocat pe toată lumea, după ce a lansat un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu, despre acre a spus că este vulgară.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro