14 Feb. 2018 07:29

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina. Ana Roman a rupt tăcerea după ce s-a spus că acesta are o relație cu Claudia Pavel

Distribuie

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina. Ana Roman a rupt tăcerea, în cadrul emisiunii de la Kanal D,  după ce s-a spus că acesta are o relație cu Claudia Pavel.

După ce Claudia Pavel a povestit despre experiența la Exatlon și zvonurile cum că ar avea o relație cu Catălin Cazacu, Ana Roman scoate la iveală un amănunt despre care nu a știut nimeni. Iubita lui Cazacu a fost însărcinată cu acesta, însă a pierdut copilul.

”N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. ”, a spus ea. ”Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte ”, a  dezvăluit Ana la WowBiz.

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina

Aceasta a vorbit în cadrul emisiunii și despre cum s-a cunoscut cu Cătălin Cazacu. ”Ne-am cunoscut la aeroport, aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume. Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat.”, a spus ea.  ”A vorbit cu părinţii mei la telefon, cu mama încă din primele luni. A deranjat-o unele lucruri, dar nu neapărat că are ceva cu el. El pleca foarte des şi o deranja asta, e mai de modă veche. Are două apartamente în Constanţa şi pleca mereu. Ori singur, ori cu prietenii. Am mers şi eu cu el, dar nu puteam mereu. Nu mi-am făcut probleme, mă suna mereu, vorbea frumos. Eu n-am ieşit seara fără el. Fiind fată, nu ieşeam. În vară vorbisem să ne mutăm la el, dar eu dormeam mereu la el. În septembrie mi-am dus hainele la el. A fost o cerere în căsătorie, dar n-am luat-o în serios. A fost în largul mării, pe skijet-ul lui. Bineînţeles că i-am zis că da. Mi-a dat un inel, îmi este mare. E acasă.”, a mai spus Ana la WOWbiz.

Citește și

REPORTAJ/Pasiunea pentru limbile străine, un mod de viață. Un elev gălățean va fi premiat la Bruxelles pentru concursul „Tineri translatori”

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost audiat la PICCJ
Loading...
Comentarii