14 Feb. 2018 07:29

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina. Ana Roman a rupt tăcerea după ce s-a spus că acesta are o relație cu Claudia Pavel

Distribuie

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina. Ana Roman a rupt tăcerea, în cadrul emisiunii de la Kanal D,  după ce s-a spus că acesta are o relație cu Claudia Pavel.

După ce Claudia Pavel a povestit despre experiența la Exatlon și zvonurile cum că ar avea o relație cu Catălin Cazacu, Ana Roman scoate la iveală un amănunt despre care nu a știut nimeni. Iubita lui Cazacu a fost însărcinată cu acesta, însă a pierdut copilul.

'N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. ', a spus ea. 'Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte ', a  dezvăluit Ana la WowBiz.

Iubita lui Cătălin Cazacu a pierdut sarcina

Aceasta a vorbit în cadrul emisiunii și despre cum s-a cunoscut cu Cătălin Cazacu. 'Ne-am cunoscut la aeroport, aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume. Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat.', a spus ea.  'A vorbit cu părinţii mei la telefon, cu mama încă din primele luni. A deranjat-o unele lucruri, dar nu neapărat că are ceva cu el. El pleca foarte des şi o deranja asta, e mai de modă veche. Are două apartamente în Constanţa şi pleca mereu. Ori singur, ori cu prietenii. Am mers şi eu cu el, dar nu puteam mereu. Nu mi-am făcut probleme, mă suna mereu, vorbea frumos. Eu n-am ieşit seara fără el. Fiind fată, nu ieşeam. În vară vorbisem să ne mutăm la el, dar eu dormeam mereu la el. În septembrie mi-am dus hainele la el. A fost o cerere în căsătorie, dar n-am luat-o în serios. A fost în largul mării, pe skijet-ul lui. Bineînţeles că i-am zis că da. Mi-a dat un inel, îmi este mare. E acasă.', a mai spus Ana la WOWbiz.

Citește și

REPORTAJ/Pasiunea pentru limbile străine, un mod de viață. Un elev gălățean va fi premiat la Bruxelles pentru concursul „Tineri translatori'

 

Loading...
Comentarii