MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2017 17:40

Iulia Vântur vrea să devină mamă. “E un lucru care nu depinde doar de noi”

Distribuie

Iulia Vântur vrea să devină mamă, însă nu se mai gândește la căsătorie. Vedeta a povestit la tv că și-ar dori să aibă un copil, mai ales că are 37 de ani și simte că a sosit vremea.

Iulia Vântur se află în România unde va petrece timpul cu familia și prietenii apropiați. Aceasta a vorbit despre căsătorie și copil, însă evită să dea vreun detaliu despre relația cu Salman Khan.

Iulia Vântur vrea să devină mamă cât mai curând

„Era o vreme când mă gândeam la asta (n.r. căsătorie). Mi-a cam trecut, să fiu sinceră acum. Te uiți în jurul tău și vezi că nu ai neapărat cele mai fericire exemple, oamenii nu mai știu să valorifice căsătoria.  Îmi doresc să fiu mamă, dacă Dumnezeu o să considere că merită să fiu mamă.. Cred că o să fiu o mamă bună. E un lucru care nu depinde doar de noi. Da, am 37 de ani”, a spus Iulia Vântur la tv. De câteva zile, Iulia Vântur a revenit pe meleagurile natale. Prezentatoarea de televiziune se distrează pe cinste.

Citește și


Ce mai face doamna Bamboi, femeia cu 13 copii care a devenit celebră în emisiunea lui Măruță. Prin ce transformare a trecut


 

Loading...
Comentarii