La 46 de ani, Gigel Frone se păstrează pentru noaptea nunţii: «Sunt tot flăcău, nu mă grăbesc» | EXCLUSIV

22 februarie 2015 17:51

Gigel Frone a făcut senzaţie în 2012, când a apărut la “Românii au talent”. Nu a câştigat el marele premiu, dar a devenit mult mai mediatizat decât ceilalţi concurenţi. A uimit atunci când a recunoscut că era virgin, însă nici acum nu a reuşit să rezolve “problema”. Într-un interviu pentru Libertatea, cu o sinceritate debordantă, Frone spune de ce vrea să se păstreze flăcău.

Libertatea: Cum mai stai cu virginitatea?

Gigel Frone: Măi, deocamdată… tot flăcău sunt. Dar nici nu mă grăbesc, pentru că vreau să îmi fac casa mea, apoi să îmi iau o soţie, nu mă grăbesc. Deocamdată vreau să fiu cuminte, în banca mea. Mai întâi, cariera.

De când ai apărut la TV, nu te curtează femeile?

Nu pot să zic că m-au curtat. La mişto am mai primit telefoane. Mă luau cu: “Vai, iubi, hai să ne întâlnim”, dar nu le luam în seamă. Nu mi-au plăcut niciodată golănelile.

Viitoarea nevastă trebuie să fie virgină?

Nu putem discuta dacă să fie virgină sau nu. Să fie de casă, fată de comitet, finuţă, deşteaptă. Nu să râdă precum aia-n târg.

Să fie din showbiz?

Nu neapărat. Poate fi asistentă medicală sau chiar doctoriţă ori o farmaceutică (n.r. – farmacistă) sau chiar inginer.

Dar o femeie divorţată şi cu copil ai lua?

Măi, nu ştiu. Aicişa e cam cu ciubote roşii, căci roata se poate întoarce şi să revină la fostul. Una e când ai puiul tău, din sângele tău.
Nu se însoară cu o «balamută»

Cât de tânără să fie viitoarea doamnă Frone?

Mai tânără, că doar n-oi lua una de 70-80 de ani! Poa’ să fie de 30- 34 de ani. Şi 40, de ce nu? Să fie coaptă la minte, să discutăm acasă “Hai, femeie, să facem asta sau asta”… Acum, depinde şi de familia ei, dacă mă vrea sau nu. De ce să iau doar de dragul însurătorii o filfizoaică sau o balamută? Mai bine lasă, că necălcat şi nespălat nu umblu.

Să fie bogată?

Dacă e şi e bogată, Doamne ajută! Norocul meu că o iau, norocul ei că m-a găsit!

Acum din ce trăieşti?

Am ceva cântări, am proiectele mele, slavă Domnului! Am o pensie de handicap de 350 de lei, dar pe aia o ia soră- mea, la Oneşti.

Unde locuieşti în Bucureşti?

Stau la un hotel, dau 70 de lei pe seară, cu reducere. În ianuarie am făcut 3 ani de când locuiesc aici.

Vrea să îşi lanseze o revistă mondenă

Gigel Frone are planuri mari! Luna viitoare speră să intre în rândul patronilor de presă, căci la finele lui martie va lansa o revistă mondenă online, pe care el o va conduce şi tot el va scrie articolele. “O să fac un eveniment mare pentru lansare, la care să invit vedete şi oameni de afaceri. O să am o prezentare de modă, o să vină un magician, vor fi numere de dansuri de societate”, a declarat Frone pentru Libertatea. În cadrul evenimentului va avea loc şi un… “teleeurodon”, un fel de teledon de strângere de fonduri pentru oamenii bolnavi. De unde atâţia bani pentru această afacere? “Din economiile mele. Nu fumez, nu beau, nu joc la jocuri de noroc…”
foto: Vlad Chirea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro