FOTO EXCLUSIV/ Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Și-a ascuns burta cu grijă!

18 mai 2017 19:14

Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Iubita lui Ștefan Bănică a participat joi seara la un eveniment monden, unde a atras toate privirile.

Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Artista nu ezită să dea curs zvonurilor cum că ar fi însărcinată. Poartă bluze cât mai largi și își acoperă burta cu mâna. Cu toate astea, oficial, cântăreața a negat că va deveni mamă, așa cum s-a spus, dar nu ar fi singura vedetă care a ascuns o sarcină până în al treilea trimestru. Rămâne de văzut dacă bruneta îi va dărui curând un copil lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Ținuta ei este dovada clară

Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă cu Ștefan Bănică Jr.

Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare și purtând o bluză destul de largă, bruneta a atras toate privirile. În urma zvonurilor cum că ar fi însărcinată, Lavinia Pârva a început să facă glume pe seama subiectului. „Hello! Am auzit că mă pregtesc să nasc. Doar că avem o mică problemă. eu săptămâna viitoare mă pregătesc, de fapt, să lansez noul single alături de Cabron. O piesă foarte mișto, așa că fiți pe fază. Doar că mă gândesc să predau sarcina asta unui om din familie… Ștefane, mă ajuți tu?”, spunea Lavinia Pîrva într-o înregistrare realizată recent, în timp ce își scotea mingea de fotbal de sub tricou și o arunca spre iubitul ei.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro