MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2017 11:30

Mirela Boureanu Vaida prezintă 2k1 la Antena 1

Distribuie

Mirela Boureanu Vaida prezintă 2k1 la Antena 1. Începând din această primăvară, Mirela va prezenta emisiunea „2k1”, un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu.

Mirela Boureanu Vaida prezintă 2k1 la Antena 1, revenind astfel cu un nou proiect, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Chiar dacă  revine pe sticlă cu emisiunea 2K1, Mirela Vaida rămâne în continuare favorita pentru scaunul de la Acces Direct, în locul Simonei Gherghe, care se va retrage din tv în primăvara acestui an, urmând să nască

Mirela Boureanu Vaida prezintă 2k1 din această primăvară

„Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat.  Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt <<2k1>>. Abia aştept să ne revedem!', a declarat Mirela Vaida.

 

Loading...
Comentarii