MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 08:31

Oana Roman a ajuns de urgență la spital. “Tratați-vă, că nu e de glumă”

Distribuie

Oana Roman a ajuns de urgență la spital din cauza unei răceli puternce. Vedeta a postat pe contul de socialiazre un mesaj, în care le mărturisește fanilor că gripa a pus-o la pat.

Ceea ce părea a fi o simplă răceală s-a dovedit a fi ceva mai complicat. Viroza s-a transformat în sinuzită acută, iar Oana Roman a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

„Pe mine răceala m-a pus la pat! Voi? Ps. Am ajuns la spital între timp! Viroza s a transformat într- o sinuzita acuta. Deci dacă aveti viroză tratați-vă, că nu e de glumă!”,  a scris Oana Roman pe Facebook. Oana Roman  a declarat recent că mama ei a fost somată să evacueze apartamentul în care locuiește.

„Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie! Mulţumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un aşa cadou de Crăciun şi tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerşit! Mulţumesc că m-au ascultat şi apoi nu mi-au mai răspuns la telefon şi care au un Crăciun liniştit şi fără griji. Mă întreb cu ce am greşit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omeneşte posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun. Nici măcar nu m-au sunat să stabilim omeneşte un răgaz rezonabil şi creştinesc! Sper, însă, să ni-l acorde acest răgaz! Ca să fim oameni măcar până la capăt!', a scris Oana Roman pe reţelele de socializare.

Citește și

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii