Violeta, soţia lui Marcel Pavel, s-a temut că va pierde sarcina!

15 martie 2013 18:53

Marcel Pavel (53 de ani) şi soţia lui, Violeta (41 de ani), sunt în al nouălea cer, căci peste patru luni vor fi din nou părinţi. Cum mai au doi băieţi, pe Richard şi pe Sasha (14 ani), vestea că următorul lor moştenitor va fi fetiţă le-a dublat bucuria. Violeta s-a temut însă pentru bebeluşa pe care o poartă în pântece şi fiecare analiză i-a dat mari emoţii, astfel că a făcut public anunţul abia în urmă cu o săptămână, când a fost asigurată de medici că poate păstra sarcina.

Violeta îşi poartă cu mândrie burtica şi, în timp ce alte graviduţe preferă rochiţe largi, ea se îmbracă doar în ţinute care îi pun în evidenţă sarcina. Acum este toată numai un zâmbet, însă numai ea ştie cât s-a rugat să-i iasă bine toate analizele.

«Marcel n-a înţeles analizele»

La un moment dat, n-a mai avut curajul să afle rezultatele unor teste care i-au venit prin e-mail, aşa că şi-a rugat soţul să i le citească: “Marcel s-a uitat pe rezultate, însă n-a înţeles nimic, aşa că tot pe mine m-a pus să citesc. M-am aşezat cu frică în faţa calculatorului, numai eu ştiu câte emoţii am avut. Noroc că totul e bine, nu există nici un risc să pierd sarcina, deşi m-am temut foarte tare”, ne-a declarat Violeta.
Ea e invitata de astăzi a Marinei Almăşanu, la emisiunea “Ne vedem la TVR”, care va fi difuzată de la orele 17.00, la TVR 1. Pe platoul de filmare îşi va face apariţia întreaga familie a lui Marcel: fraţi, mamă, copii şi soţie. Marcel se află nu numai în viaţa privată în faţa unui eveniment important, ci şi în carieră. Astfel, pe 28 aprilie, el îşi va lansa cu mare fast noul album, printr-un concert extraordinar la Sala Palatului.

Copiii lor au talente ascunse

Richard, fiul cel mare al solistului, moşteneşte talentul muzical al lui Marcel Pavel, iar ca dovadă, el va susţine astăzi, la TVR1, un adevărat show la pian.

Cât îl priveşte pe prâslea, Sasha, acesta îi va uimi pe telespectatori cu un număr de presdigitaţie, învăţând doar în câteva luni câteva trucuri cu cărţile de joc: “Am învăţat de pe internet să învârt cărţile. E mai mult un hobby”, ni s-a confesat Sasha, despre care părinţii lui susţin că are mare succes la colegele lui de la Liceul George Enescu.

Ce bine seamănă solistul cu fraţii lui!Marcel îşi va prezenta astăzi, la TVR, şi cei trei fraţi, care, concidenţă ori ba, toţi au tangenţe cu lumea muzicală. George locuieşte în Dusseldorf (Germania) şi este un talentat saxofonist, Micky este pianist, iar Gina este tot pianistă, dar are şi o voce foarte bună. Marcel Pavel are în plan să facă o trupă cu cei trei fraţi săi, iar Ginei intenţionează să îi scoată şi un album solo. Solistul a avut mereu grijă de numeroasa lui familie, iar când Micky a trecut printr-o delicată operaţie de inimă, Marcel i-a fost aproape, cu o vorbă bună, dar şi cu bani, pentru tratament.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro